-
Super slogan electoral
Salut prieteni. in lungile mele explorari pe world wide web am gasit ceva care mi-a atras atentia. si fiindca tot suntem (inca) in plina camapnie electorala m-am gandit sa va spun si voua despre ce este vba.
site-ul in cauza este site-ul de campanie al candidat-ului PIN la primaria capitalei Cosmin Gusa.
puteti sa il accesati : http://www.cozminprimar.ro/
ceea ce m-a frapat este imnul de campanie al candidatului, care este postat pe prima pagina.
va invit sa il ascultati si sa.. va minunati.
traim in romania si asta e ...suficient..
in rest... numai de bine.
-
E super pagina!
Eu - fiind oradean - nu-s interesat de mesajul electoral transmis de sait, dar imi place mult cum e realizat. Si sloganul spune multe... numai sa se tina de el!
-
Sunt insa sigur ca e comandat si asta ma scarbeste asa...un pic :)
-
Foarte cenzurata melodia :))
Oricum e haioasa si ma incurajeaza si mai mult sa nu ma duc la vot...
-
-
-
Oare aia chiar cred ca Gusa e altfel? Mai exista vreo indoiala ca oricine ar ocupa pozitia de primar va face EXACT ce au facut si ceilalti?
-
mie nu mi se pare mare lucru. Nu este deosebit de ceilalti candidati / celelalte mesaje electorale.
-
Degeaba are site si slogan electoral, ca nu-l voteaza nimeni :))
-
altceva am vrut sa scot in evidenta: IN OPINIA MEA ESTE INACCEPTABIL CA PE SITE-UL UNUI CANDIDAT LA PRIMARIA CAPITALEI SA POSTEZI ASEMENEA OBSCENITATI. ESTE VBA DE UN SITE OFICIAL DE CAMPANIE, NU DE BLOGUL UNUI PUSTI DE 16 ANI POSEDAT DE SPIRITUL REBEL AL CELOR DE LA PARAZITII !