Prima reusita in viata (asa cum vad eu o reusita) a fost acum 2 luni. Sper sa tot vina de acum incolo.
Multumesc Krumi si seraphim (sa dea naiba daca stiu cum te cheama :) )
Versiune printabilă
Prima reusita in viata (asa cum vad eu o reusita) a fost acum 2 luni. Sper sa tot vina de acum incolo.
Multumesc Krumi si seraphim (sa dea naiba daca stiu cum te cheama :) )
Semnatura mea nu iti spune nimic? :p
Eu Uga buga. Tu smart :D
la multi ani baieti!
apropo cristian, ce a fost acum doua luni? :)
Corazon :D
misto. acum vreo citeva saptamini am vazut un documentar despre bill gates. unul dintre oamenii cu care a inceput microsoft cind erau tineri a ramas tot angajat al firmei, bineinteles o functie inalta..., in timp ce gates a ajuns super miliardar. intrebat fiind de ce este asa si nu este si el miliardar acesta a raspuns ceva gen: "eu am descoperit fetele, bill nu". ai grija daca vrei sa ajungi miliardar :)
Everybody has his own path in life. My destiny is not to become a billionaire. Just a millionaire :D
La multi ani Pustiu!
La multi ani Cristi!
La Multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi: pustiu, ciprian2006, Cristian Mezei! Oricum, eu o tin numai in sarbatori in ultima perioada, asa ca o sa inchin un pahar de vin si in cinstea voastra (simbata a fost ziua lui fiica-mea, asa ca o sarbatoresc si pe ea, ca vorba aia, orice petrecere tine trei zile)