Eu nu iti mai spun absolut nimic ca vad ca o iei personal. Crede-ma ca stiu ce spun, daca crezi ca fontul nu e o problema treaba ta - situl tau, intreaba insa un designer.
Versiune printabilă
Eu nu iti mai spun absolut nimic ca vad ca o iei personal. Crede-ma ca stiu ce spun, daca crezi ca fontul nu e o problema treaba ta - situl tau, intreaba insa un designer.
No offense intented mmariusel. Arata tu cu degetul ce ti-am zis eu de te-ai suparat. Este absolut adevarat ca ai gresit la faza cu Garamond-ul. Am mai zis si o mai zic odata <span style="color:red">sunt perfect de acord ca trebuie schimbat font-ul</span>, daca imi spui cu ce sa il schimb.Citat:
Originally posted by mmariusel
[b]Eu nu iti mai spun absolut nimic ca vad ca o iei personal. Crede-ma ca stiu ce spun, daca crezi ca fontul nu e o problema treaba ta - situl tau, intreaba insa un designer.
Font-ul este problema mea, un designer va zice ce zici si tu (vezi ben) deci sunt de acord cu tot ce zici.
Punctam doar ca ar trebui sa te documentezi inainte de a face afirmatii precum cea care ai facut-o acum un post. Font-ul este Garamond si trebuia sa te uiti in stylesheet, atat am zis.
Nu a luat nimeni nimic personal, te rog sa ma scuzi daca te-am ofensat in vreun fel cu post-ul dinainte.
Andrei.
Eu spuneam de marimea lui. Eeste ENORM, disproportional cu absolut orice in pagina aceea.
Am inteles perfect. Un exemplu care se potriveste perfect conceptului de "comentariu constructiv" este ceea ce ai scris acum. Cat mai multe. :)Citat:
Originally posted by mmariusel
[b]Eu spuneam de marimea lui. Eeste ENORM, disproportional cu absolut orice in pagina aceea.
Il modific acum,
Andrei
EDIT: L-am modificat. E mai bine? http://www.fotofemei.ro/fotofemei-NEW
LATER EDIT: M-am decis sa renunt la tot ce e intre navigare si content (casuta rosie), poate arata mai bine. Language Selection-ul va fi pozitionat in partea de dreapta-sus a casutei rosii iar titlul va fi si el in casuta. How does that sound? Sau nu e bine?
varianta noua imi place. mai putin umbra din partea stanga sus de la logo.
Ia vedeti acum.
EDIT: Ah! Se vede bine numai cu IE
hmm la partea cu diferentele dintre browsere ai dreptate in FF imi apare in stanga Romanian si English( desi ar fi mai indicat Romana si nu Romanian)
In ceea ce priveste design-ul iti recomand o carte cu mare caldura pe bune :
"Initiere in Design - Despre fonturi, culoare si asezare in pagina" de Robin Williams ( asa il cheama pe om nici o legatura cu artistul ) - chiar e buna si te v-a ajuta sa intelegi cum percepe ochiu uman informatia, cum sa scoti in evidenta unele lucruri, cum sa alegi fonturile potrivite etc.
1 la mana textul de la butoane e foarte mic chiar daca ai pus tu la hover sa se faca mare imaginea , marimea fontului e mai mica chiar decat textul din content ceea ce e o greseala
2 la mana in ceea ce priveste culorile incearca in general sa folosesti contraste tari ( nu umbla cu jumatati de masura!) ai pus scris cu gri pe fundal cu negru , parerea mea ca nu prea merge mai degraba merge pe un fundal cu alb incearca sa gasesti alta culoare pt scrisul acela
3 la mana nu inteleg de ce umbra logo-ului 'foto femei' e scrisa cu majuscule cand logo-ul e scris cu litere mici...si umbra parca nu isi are locul mai ales cu opacitate pe fundal negru .. da impresia de monoton ( parerea mea )
4din pacate are dreptate ben incearca sa faci mai captivant , nu prea e designCitat:
In rest nu vad nimica special - un tabel central cu o imagine centrata si un text mai jos...
5 in general liniile dashed nu se folosesc ca border ci ca linii de separatie
o parere generala : incearca sa nu folosesti gri-ul cu negru
O am :razz:, trebuie sa o consult.Citat:
"Initiere in Design - Despre fonturi, culoare si asezare in pagina" de Robin Williams
Nu stiu ce sa gasesc captivant, parca mi-ar fi venit un flash in minte (un flash adica ceva rapid, nu ala de la macromedia) cu un background alb, patrate mari cu imagini drept butoane, inconjurate de 2 bordere gri deschis, situate in partea de jos a paginii. Ma rog, am sa vad eu cat din astea pun in aplicare.
M-am gandit la niste fade-uri dar imi vine greu sa lucrez cu Flash-ul, deci o sa incerc sa fac ceva cu ImageReady.
Pe scurt:
Verdict: Redesign.
Andrei
Cumva in format electronic?Citat:
Originally posted by andypopa
[b]
O am :razz:, trebuie sa o consult.
Nu. Unde stai? Ti-o dau eu. De fapt o caut pe internet si va tin la curent.
Andrei
EDIT: Momentan nu o gasesc. Am aflat insa ca in engleza se numeste "the non designers design book". Daca o gaseste cineva o hostez eu pe AWDB.