nici n-am vazut ca le-am scos! bine ca mi-ai zis!
Versiune printabilă
nici n-am vazut ca le-am scos! bine ca mi-ai zis!
My kingdom for a banner!!!
Vad ca tot n-ai ce face, dar... arata destul de bine ce ai facut, insa vezi ce poti face si cu L-ul ala din stanga cu fundalul alb si dispozitivul ala de langa el tot pe fundal alb. Ia sursa banner-ului de la expertu si prelucreaz-o ca la carte.
Daca merge grafica bine, cine stie, s-ar putea sa iti gasesti o noua vocatie! (toilet washer) :D
[quote=Offtopic, se poate sari]WeaselMan, in adancul sufletului lui, ar modifica:
Vad maestre, poate daca imi spui ce nu iti place EXACT. Sa scot LC de pe fundal alb? Pai sa stii ca m-am gandit, m-am gandit si cum sa fac sa nu arate nasol.Citat:
Postat în original de WeaselMan
Multumesc, inca odata pentru comentariul constructiv care l-ai adus.
Andrei Popa
Nimic personal, era doar o remarca vis-a-vis de ceea ce scrie la mine (apropo, am datele respective de cateva saptamani, nu am editat azi cu dedicatie pentru tine)... Nu te mai agita atata... In fond, who said toilet washing is bad? :DCitat:
Originally posted by andypopa
[b]Cam atat era necesar sa spui WeaselMan, si dadea mai bine crede-ma. Imaginea ta, faci ce vrei. Omul ajuta si tu-i zici ca ar tb. sa se faca toilet washer. Bai inteleg ca e gluma, dar nu poti sa te abtii? Apreciez comentariul pozitiv.
De fapt, ai dreptate, stiu ca nu ai editat caci am vazut acum mai mult timp (ce biblic suna). Nu cred ca acea editare era necesara, stai linistit, nu e nici o cearta aici (@moderatorul care a modificat) (tu esti mod-ul, faci ce vrei, am sugerat :)). Ar fi o onoare daca as fi la fel de "toilet washer" ca tine, weasel, daca am inteles eu ce inseamna (coder). Termenului "Photoshopist" ar trebui sa i se asocieze "toilet scrubber", nu ti se pare? :D j/k
Cu aceasta ocazie va prezint banner-ul super-1-cu-fond-retusat.png... Cred ca numele spune totul. Pana la final mai sunt doua versiuni, cam asa estimez.
http://conversatii-stupide.trei.ro/banner_lamit.html
Va multumesc,
Andrei Popa
Liniutele albe din dreapta se termina toate cam pe aceeasi linie si exista o mica diferenta de nuanta la trecerea in zona cu antena. Incearca un feathering pentru un quick fix.
Cine a zis mai devreme ca modemul nu-si are locul, a avut dreptate. As scoate modemul cu totul si as face textul mai mare.
Si ca banerul tau sa devina opera de arta pe care ti-o doresti, scoate si logo-ul LC :D Deja de acum calitatea lui este serios sub cea a restului banerului.
Lucrez la logo-ul LC, se va potrivi fain cu banner-ul, veti vedea. Momentan lucrez la reredesign-ul fotofemei (v3.0, 2.0 nu a apucat sa vada lumina).