Informatiile online pentru IMM-uri valoreaza 6,2 milioane de euro:) de Dragos Comache, HotNews.ro, euROfonduri HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video
Nu este de competenta DNA ?
Versiune printabilă
6,2 milioane de euro ?:O
singurul lucru frumos este flashul ala...in rest nu am stat sa citesc
Cand am citit astazi titlul pe hotnews am crezut ca este vorba despre un proiect complex, si nu doar niste aplicatii web. Acum am spicuit articolul si bag de seama ca m-am inselat.
Noi sa fim sanatosi!
PS: Dai un ban, dar face. (vezi fisierul atasat)
PPS: dupa ce m-am uitat in sursa si m-am gandit la milioanele de euro, imi venea sa inchid monitorul.
Portalul ala fie nu e terminat si nu e pus acolo decat asa... de dragul lelii... fie cei care l-au "dezvoltat" sunt mai mult decat incompetenti.
Either way... e de rasul curcilor.
si pe mine m-a intampinat cu aceasi eroare de server :D
cred e de la mod_rewrite ;) sau ceva aiurea pus in .htaccess :)
Hotnews revine cu precizari :
Costul total al e-Portalului pentru IMM-uri, din fonduri PHARE, este de 1,9 milioane euro, din care 400.000 euro - achizitionare de echipamente, aplicatii si servicii tehnice, si 1,5 milioane - definire, analiza, proiectare, implementare, testare, documentare si intretinere.
Auzi : definire, analiza,testare, implementare etc... astia vind friptura si mirosul de la friptura separat ca sa ajunga la 1,5 mil euro :D Bine ca nu au pus si uploadul :">