-
Siteri noi in flash!!!
Salut , nu am mai postat de mult.
Am mai facut trei siteuri in flash care spun eu arata bine.
Acestea sunt adresele pentru cei interesati.Lasati si un comentariu daca aveti timp:)
kolossa.ro
ulpia-traiana.ro
sorelcondoms.dk
Am reparat o serie de probleme pe siteul meu linkx.ro
Multam.
-
Ora, 1 am. Vizitez kolossa.ro, concluzie.. maine ma duc la un control ORL.
Merci :))
Joking.
In fine, parere personala.. scoate sunetul ca vizitatorul gaseste mai usor butonul de "close page" decat cel de volum de la boxe, casti, etc. :) Sau pune-l inactiv cu optiune de play sound daca doreste cineva.
Inca o chestie, la primele doua site-uri am avut impresia ca textul e mai putin citibil.. si cred ca alegerea fontului pentru primul nu a fost asa inspirata.
In fine, al 3-lea imi place. Felicitari ;)
-
Nice
Nice. Sunt interesat si eu de niste lucrari in flash, noiste bannere la inceput, apoi probabil si site-uri. Ma poti cintacta pe pm cu un id de mess si un telefon? Poti elibera factura pentru ceea ce faci?
-
-
Eu am instalat flash dar imi spune ca trebuie sa instalez flash 8. Eu am 9 instalat.
-
dar ce cauta subiectul asta aici? sunt de vanzare cumva?
-
De unde iti iei imaginile? Nu de alta, dar vezi ca cel putin pe margele.linkx.ro se vede clar watermark-ul de la istockphoto.com :)
-
unele imagini nu imi plac cum se vad.. sunt de rezolutie mica.. ex: coloanele de la ulpia traiana parca... dar animatii... se vede ca e ceva munca depusa. frumos
-
Poti mai mult decat sorelcondoms.dk ?
Daca da, contact pe PM sau YM softendia.
-