Da, e tare faza. :)
Probabil un romanas care a fost expulzat din Italia, iar pe autocar, in drumul spre Romania, a auzit despre SEO. :roll:
Versiune printabilă
Da, e tare faza. :)
Probabil un romanas care a fost expulzat din Italia, iar pe autocar, in drumul spre Romania, a auzit despre SEO. :roll:
Site-ul .tk face spam. In josul pagini.
In curand o sa ajungem sa facem o baza de date mare cu toti "expertii in domeniu".
Cine trage foloasele din asta?
Clientul ?Citat:
Originally posted by Krumel
[b]Site-ul .tk face spam. In josul pagini.
In curand o sa ajungem sa facem o baza de date mare cu toti "expertii in domeniu".
Cine trage foloasele din asta?
Cred ca vom fi cum este Gazduire.info pentru hosting. :)
Eu cred ca in nici un cazul clientul, care este vazut ca o vaca de muls de un asemenea "prestator de servicii".
Oamenii acestia chiar nu inteleg ca in afara de faptul ca sint ridicoli, isi fura caciula singuri?!
Citat:
Originally posted by Razvan Pop
[b]Salut,
Ia cititi voi pe aici http:// www .way2web.ro/optimizare-web.php
Cateva din perle:
Citat:
imbunatatirea parametrilor care influenteaza spyder-ii motoarelor de cautare
:lol:Citat:
Procesul de optimizare site web nu inseamna doar ce am enumerat mai sus dar din motive lesne de inteles nu ne permitem sa dezvaluim toate tehnicile SEO pe care le cunoastem.
Salutare!
Am vazut acest topic si sunt oarecum putin surprins deoarece nu inteleg de ce vorbiti si criticati niste oameni despre care nu conoasteti absolut nimic. Pe way2web.ro intr-adevar sunt anumite greseli si ma bucur ca anumiti oameni ne ajuta sa le corectam.
Daca tot ne-ati facut cu ou si cu otet aici si vad ca toti cei care au scris va considerati mai mult decat profesionisti de ce nu imi spuneti si mie care sunt rezultatele voastre? In special dl. razvan pop ar trebui sa vina si sa spuna: "Uitati eu sunt supersmecher in SEO si de asta imi permit sa spun de unii si de altii anumite chestii"
O zi buna.
Daca ai avea putina intuitie dupa ce ai citit sectiunea contact cred ca ar fi trebuit sa-ti dai seama ca firma este din Pitesti. Sediul social este la Priboieni ;)Citat:
Originally posted by misu
[b]http://server.rotld.ro/cgi-bin/whois?whois=way2web.ro
lasa ma ca la Priboieni merge si asa :D
Iar daca as cere modificarea datelor la RNC in 2-3 zile toti cei care ar citi postul tau te-ar considera "ciudat"
Bine ai venit :) Nu esti in masura sa judeci tu .. :)Citat:
Postat în original de way2web
:)
Eu nu m-am legat de cunostintele voastre in domeniul SEO, ci de doua lucruri:
spyder vs spider
si faza ca nu va permiteti sa dezvaluiti tehnicile folosite.
Bafta.
Later edit: Nu ma consider "supersmecher" in SEO, poti intreba userii de pe acest forum. Nici nu simt nevoia sa justific munca mea.
Citat:
Postat în original de Cristian Mezei
Nu te supara dar inainte sa pui postul asta ai gandit? Nu scrie niciunde ca plasam garantat un site in top 10, si chiar incurajam vizitatorii sa nu creada acest gen de afirmatii.
Vrei sa iti optimizam un site pentru cele doua cuvinte? Nici o problema, ne ocupam de asta. Da-mi linkul site-ului obiectivul care il doresti atins. Analizez cerintele tale si vom considera ca cerintele nu sunt de neatins batem palma.
Citesti in sectiunea de contact. Acolo vezi unde tre sa dai banii.Citat:
Postat în original de Cristian Mezei
Daca ai citi toate posturile de acolo ai vedea ca doar cateva sunt ontopic, restul sunt offtopic. Acesta este unul din motivele pentru care topicul a fost suspendat.Citat: