Firefox 1.5 Beta Looks Better than Ever
Stie cineva ceva, l-ati testat ?
Grrr... de abia astept sa ajung home sa vad ce poate :)
Versiune printabilă
Firefox 1.5 Beta Looks Better than Ever
Stie cineva ceva, l-ati testat ?
Grrr... de abia astept sa ajung home sa vad ce poate :)
Nu l-am incercat inca. Dar imi place ca pe pagina respectiva e o reclama Microsoft. :D Cel putin acum e.
La cate reclame sunt pe pagina aia (de abia se vede articolul :) ).. e nesemnificativ
l-am incercat, dar n-am am observat mai nimic care sa sara in ochi. Las pe seama altora sa intre la puricat.
Am pus inapoi versiunea veche din cauza lipsei suportului pt. plugin-urile pe care le folosesc regulat.
L-am pus chiar din prima zi cind a aparut.
Foloseste mult mai putine resurse fata de 1.0+ ceea ce ma interesa cel mai mult.
Intradevar e un dezavantaj ca inca nu s-au actualizat plug-in-urile dar trecem noi si peste asta.
Firefox fara plugins?:) Mai bine IE.
sau Opera ;)
Sau Opera, scuze.
In ordinea utilizarii:
1. Firefox
2. Internet Explorer
3. Opera
In ordinea utilizarii:Citat:
Originally posted by Razvan Pop
[b]Sau Opera, scuze.
In ordinea utilizarii:
1. Firefox
2. Internet Explorer
3. Opera
1. Firefox beta
2. Firefox final
3. Command prompt
In ordinea neutilizarii:
1. TV
2. Radio
3. Clik-uri eronate pe diferite pagini. (doar cand interesul poara fesul)
Thread about firefox ?Citat:
Originally posted by Krumel
[b]In ordinea neutilizarii:
1. TV
2. Radio
3. Clik-uri eronate pe diferite pagini. (doar cand interesul poara fesul)
Are you off-topic ? :twisted:
Se pare ca oricum e eronat topicul asta, cel putin pana apare versiunea finala sau pana ne vor merge toate extensiile. :)
IE e CSS killer... chiar si chel, fara extensii cred ca firefox-ul ar fi mai bun decat IE
Firefox 1.0.7Citat:
Firefox 1.0.7
Specific changes in Firefox 1.0.7
* Fix for a potential buffer overflow vulnerability when loading a hostname with all soft-hyphens
* Fix to prevent URLs passed from external programs from being parsed by the shell (Linux only)
* Fix to prevent a crash when loading a Proxy Auto-Config (PAC) script that uses an "eval" statement
* Fix to restore InstallTrigger.getVersion() for Extension authors
Mozilla Firefox 1.5 Ready for Download
Firefox 1.5
Sa speram ca acum vor fi compatibile toate extensiile. ;)
Edit:
Evident ca nu merg.....
La mine, ce mergea pe 1.5RC3 merge si pe 1.5. De fapt intre cele doua rel]Citat:
Postat în original de necropsique @ Nov 30 2005, 06:05 AM) [post=7343
Evident ca nu merg.....
[/QUOTE]
La mine, ce mergea pe 1.5RC3 merge si pe 1.5. De fapt intre cele doua release-uri nu e mare diferenta.
Eu nu am trecut la 1.5 beta atunci cand era in "voga" ptr. ca nu imi mergeau extensiile.... acum am crezut ca pot trece de pe 1.07 pe 1.5 ca na,... poate merge extensiile din moment ce e final.. dar nu mer]Citat:
Postat în original de bond @ Nov 30 2005, 01:18 PM) [post=7352
La mine, ce mergea pe 1.5RC3 merge si pe 1.5. De fapt intre cele doua release-uri nu e mare diferenta.
[/QUOTE]
Eu nu am trecut la 1.5 beta atunci cand era in "voga" ptr. ca nu imi mergeau extensiile.... acum am crezut ca pot trece de pe 1.07 pe 1.5 ca na,... poate merge extensiile din moment ce e final.. dar nu merg, asa ca inca raman la 1.07.
Dintre cele pe care le folosesc eu doar Live HTTP Headers nu a mers, in restul toate par ok.
Unele extensii nu merg in 1.5 dar asta doar pentru ca in fisierele de instalare nu e actualizat numarul de versiune de Firefox pentru care se pot instala.
Workaround pentru extensia Google Pagerank Status:
- descarcati fisierul http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.or...us-0.9.3-fx.xpi
- redenumiti extensia din xpi in zip
- extrageti din zip fisierul install.rdf
- editati fisierul si modificati la tagul maxVersion din 1.0 in 1.5
- bagati la loc in zip fisierul install.rdf modificat
- redenumiti extensia din zip in xpi
- instalati extensia facind drag-n-drop cu fisierul xpi intr-o fereastra goala de Firefox
Acest workaround poate functiona si pentru alte extensii.