a fost o tentativa de revenue sharing pe blogoree, da' eu cred ca romanul e prea sarac .... pentru ca sa nu fure :">
Versiune printabilă
In momentul in care s-a aflat ca e revenue sharing, iti dai seama cate click-uri "de bine" au primit.
Multi vor sa faca rau...ca sa aibe ei totul....cel putin asta e conceptia la unii.
Cel mai bine e sa tineti pentru voi anumite lucruri.
toto... cam ai dreptate... atunci ne axam pe site-uri pentru afara :)
"English" pays dar competitia e mare. Cred insa ca si piata romaneasca poate fi monetizata dar momentan e foarte greu. Dupa parerea mea suntem inca la inceput (la nivel de utilizator) insa cei care vor rezista vor profita serios peste cativa ani.
Vorbesti de revenue sharing de parca acum am coborat din pom... Am mai spus lucrul asta dar il repet: Am oferit posibilitatea vizitatorilor mei sa posteze articole pe un site in cadrul caruia sa isi plaseze anunturi google - chiar in articol - si tot ce iese din clickurile alea sa mearga la ei. Nici unul nu a postat nimic. nimic... Deci? unde am gresit? sau unde este problema? Eu sincer, sunt depasit la faza asta...
Adevarat, english pays.. dar acum ce facem? scriem toti in engleza ?
Cred ca e de la caldura, dar... detalii despre ce?
Presupun ...Citat:
Am oferit posibilitatea vizitatorilor mei sa posteze articole pe un site in cadrul caruia sa isi plaseze anunturi google - chiar in articol - si tot ce iese din clickurile alea sa mearga la ei.
A, daca e asa: Caut articole sau tutoriale pe cat se poate de originale, in limba romana, pe urmatoarele domenii: seo, css/xhtml, ecommerce, culinar.
Articolele vor fi postate pe site-uri romanesti. In spatiul articolului va fi introdus codul adsense al autorului, astfel incat sa isi castige banii din clickurile respective. Pe langa asta, daca articolul este exclusiv pentru mine si nu mai este publicat pe alt site, mai face rost si de un IBL catre un site al lui, sau altul cu conditia sa aibe legatura cu subiectul articolului.
Cam asta e povestea, am pus acest anunt si pe Servicii-Web - via Krumel, insa nimeni, nimic.. Daca se gasesc doritori cu ocazia asta, e perfect...
Scuze daca am plecat offtopic un pic ...