Nu stiu cum e in cazul vostru, dar eu nu mai pot dormi inainte de 1 A.M si sa ma trezesc inainte de 10 A.M :D
Versiune printabilă
Nu stiu cum e in cazul vostru, dar eu nu mai pot dormi inainte de 1 A.M si sa ma trezesc inainte de 10 A.M :D
fa-mi, fa-mi!Citat:
Postat în original de Cristian Mezei @ Mar 1 2006, 01:33 AM) [post=11250
De circa o luna am program de somn flexibil:Citat:
Postat în original de ben @ Mar 1 2006, 10:30 AM) [post=11266
- ma culc cand vreau dupa 04.00 am...
- ma trezesc cand vre] Nu stiu cum e in cazul vostru, dar eu nu mai pot dormi inainte de 1 A.M si sa ma trezesc inainte de 10 A.M :D [/QUOTE]
De circa o luna am program de somn flexibil:
- ma culc cand vreau dupa 04.00 am...
- ma trezesc cand vreau inainte de 08.30 am
:))
Apropos de design si costuri... :)
Nu am poze.Citat:
Postat în original de FireEyes @ Mar 1 2006, 11:41 AM) [post=11278
pune-le ]Citat:
Postat în original de Cristian Mezei @ Mar 1 2006, 01:33 AM) [post=11250
M-am tuns ca sa scap de parul de pe cap. Bizonule. Numai la tampenii ti-e capul.
Vrei poze cu freza sau nu ?
[/QUOTE]
pune-le p forum sa le vedem toti. B)
O masina cu doua volane ;)
O masina cu 2 volane
La Tour Eiffel noaptea
la tour eiffel
la tour eiffel 2
a picat hardul de la laptop :(
been there. twice. numai k la desktop. toate datele pierdute (vreo 120 gb). si acum a picat si mmc-ul de la mobil. asa k se poate spune de 3 ori. nu prea am noroc eu cu unitatile de stocare. cred k am o pe]Citat:
Postat în original de GExGE @ Mar 5 2006, 07:27 PM) [post=11662
a picat hardul de la laptop :(
[/QUOTE]
been there. twice. numai k la desktop. toate datele pierdute (vreo 120 gb). si acum a picat si mmc-ul de la mobil. asa k se poate spune de 3 ori. nu prea am noroc eu cu unitatile de stocare. cred k am o personalitate magnetica. :lol:
macar la asta nou am 5 ani garantie ... trebuie sa ma obisnuiesc sa`mi fac back-up`uri ... uof...
Multe chestii pierdute .. si irecuperabile ... altele pierdute dargreu recuperabile .. etc etc ..