pareri, idei, previziuni ?
eu zic ca o sa atraga ceva lume (nu foarte multi) si o sa spulbere duelul de "cine are mai mult spatiu GMail / Hotmail / Yahoo Mail. (mai bine zis sper) :whistle:
Versiune printabilă
pareri, idei, previziuni ?
eu zic ca o sa atraga ceva lume (nu foarte multi) si o sa spulbere duelul de "cine are mai mult spatiu GMail / Hotmail / Yahoo Mail. (mai bine zis sper) :whistle:
Pe majoritatea cred ca ii va lasa reci.
who cares
daca imi fac cont nou pe Yahoo Mail si nu ma ating de el o saptamana doua , gasesc spam in el dupa , nu stiu cum naiba
am un cont pe yahoo ocupat in proportie de 98% din 1 giga.
pe gmail am un cont ocupat in proportie de 33% din 2,8 giga.
so, eu voi fi incantat de spatiul nelimitat de la yahoo.
Pe contul de Y numai din poze am vreo 600 de mega :)
Va fi doar o lovitura de imagine si-atata tot. Va crea "valuri" pentru o saptamana, poate doua ... apoi ni se va parea NORMAL ca o companie mare de free email sa dea de la bun inceput spatiu nelimitat de stocare :rockon:
spatiul mare ar fi util daca ar mari si max quota...adica sa sara de 10mb la marimea maxima de fisier acceptat si bineinteles o viteza de transfer mai buna...dar aia nu mai depinde doar de ei.
Am yahoo mail pro.... 2 GB de spatiu.... mi se pare mult prea mult. La GMail, la fel. Ca si asa imi preiau mailurile prin pop3. Insa vorba aia... sa fie.
Si eu am yahoo pro 2 gigi de vreo 3 ani si am ajuns la 35% grad de ocupare.
E ok cu email unlimited ...dar tot cat am nevoie am sa folosesc ;)