zilele astea mai iau un domeniu si nu stiu cu ce sa iau !! ziceti-mi si mie cu ce sa fie si daca se poate un nume de domeniu chiar mi-au pierit toate ideele dar sa fie in asa fel atractiv !!
Versiune printabilă
zilele astea mai iau un domeniu si nu stiu cu ce sa iau !! ziceti-mi si mie cu ce sa fie si daca se poate un nume de domeniu chiar mi-au pierit toate ideele dar sa fie in asa fel atractiv !!
Ok. Vad ca esti pus pe treaba rau de tot. No offence dar, daca te-ai apucat de o treaba du-o pana la capat. Am facut si eu dintr-astea si incep sa le iau pe rand.
Sfat: Opreste-te!Citat:
zilele astea mai iau un domeniu
youtube stuff, prostii de astea
cica se cauta
eu nu le caut
onshop tu te plictisesti grav , ar trebui sa te pregatesti pentru Capacitate la cei 14 anisori
@zuk: Daca ii place ceea ce face si a inceput de acum va fi ok. Numai sa nu se arunce. Va da si admiterea la liceu, va intra si la facultate si atunci va intelege. Numai sa se tina.
crezi ca cei care au cumparat, spre exemplu, xml-sitemaps.com au luat, pur si simplu ,un domeniu, dupa care s-au gindit daca sa vinda cartofi pe el sau sa ajute la crearea de site-maps? Nu te grabi sa iti cumperi un domeniu, daca nu stii ce sa faci cu el. Ca tot era aici vorba despre capacitate... tu ai cautat pe net despre acest examen? Ce ai gasit? Poate ca iti vei face un site frumos exact pe aceasta tema. Vorba aia, site-ul va creste odata cu tine.