-
Probleme hosting!
Am ceva probleme cu hostingul...
Am siteul hostat la www.inethost.com care s-au trezit sa concedieze echipa care asigura suportul tehnic si acum....siteul e cam picat...7-8-9 ore pe zi de 2 zile incoace...
Nu stiu ce sa fac...sper sa isi revina sa imi pot face backup si sa ma mut altundeva pentru ca am impresia ca astia se duc dreq...
Din cate stiu un site nu are voie sa fie picat mai mult de 7ore pe luna...da ce pot sa le fac??
-
Downtime-ul pe care il precizezi e prea mare. Eu as spune sa iti schimbi firma de hosting imediat. Ar fi bine sa ai domeniile inregistrate pe numele tau si sa ai acces direct la ele pentru schimbarea ns-urilor cand apar situatii din astea.
-
mie nu-mi merge nici site-ul lor, deci as putea spune ca e destul de grav. O firma de hosting serioasa nu ar lasa asa ceva sa se intample
-
Pai vinde firma aici,dupa un search pe gogulenu ca s-ar fi obosit sa spuna...si cred ca a inchis serverele.Pe mine nu ma intereseaza de firma lor...ma intereseaza sa imi fac un backup si sa ma mut dreq altundeva...desi ieri a fost inchis ..si a revenit
Pot schimba serverele pentru domeniu doar ca imi trebuie sa iau backupul prima data...
-
ok....si cum stiu daca am domeniile inregistrate pe numele meu si daca am acces direct la ele? :d
-
god!!
pai si tu cum ti-ai luat domeniu??? cu toate ca e offtopic.. mai bine deletatzii, da r nu am putut sa ma abtin~
-
poate l-a luat prin vreo firma...de hosting...blabla si e pe firma respectiva..el are doar drept de folosinta.
In fine...am restaurat baza de date cea veche...aia nu mai dau nici un semn de viata...fostul proprietar a zis ca ne va da datele de contact ale noului proprietar sa il contactam...asteptam..eu sper sa-mi recuperez datele...banii nu ma intere ;)
-
pentru asta..
dejavantajele hostului de afara.....
-
nu vad legatura? si daca era din romania ce?
greseala este a lui Cristi_XP, ca nu si-a facut bakup-uri regulate...
-
dap...ai dreptate.Eu le-am facut ...da pe server :),faza e ca la zappul meu nu mi-am permis sa fac backupuri de sute de mega...
Oricum nu mi-am inchipuit ca o firma care era in domeniu acesta din 2001 parca ...sa se duca dreq asa dintr-o data fara macar sa te anunte.Sfatul meu...backup backup backup :)
Daca era in Romania...eventual sa te duci cu bata de bassebal la ei la sediu...altceva,n-aveai ce face ;)