Sugestii pentru Extended Desktop?
Salutare,
Am un Lenovo Ideapad 520S (am pus link-ul strict in scop informativ, pentru specificatii), cu o singura mufa HDMI si fara mufa VGA (foarte important).
Ideea este ca ecranul ala de 14 inch nu prea mai este suficient pentru ceea ce fac eu si simt nevoia de un al doilea sau chiar al treilea monitor. As vrea sa imi cumpar 2-3 monitoare de 24 inch pe care sa le conectez la acest laptop, pana reusesc sa imi fac un PC ca lumea. Problema este ca eu vreau sa fac Extended Desktop si nu Cloned Display. Avand o singura mufa HDMI, nu prea am cum sa fac asta decat achizitionand un produs intermediar intre laptop si monitoare.
Initial, m-am gandit la un docking station (acesta sau acesta). Ceea ce ma cam deranjeaza este:
1. Pretul - mi se par cam scumpe pentru ceea ce imi doresc eu;
2. Primul este pentru Thinkpad si nu sunt sigur ca merge si pentru IdeaPad, cum am eu;
3. Nu prea se gasesc in Romania, ar trebui sa le comand de pe Amazon, ar ajunge greu, etc.
4. As vrea ca ambele sau cele 3 monitoare (nu m-am hotarat inca) sa fie toate conectate prin HDMI, nu prin VGA, Display Port sau mai stiu eu ce.
Din cate m-am documentat, un HDMI splitter mi-ar face cloned display, nu extended asa cum imi doresc.
Aveti vreo alta sugestie / solutie si pentru mine, preferabil mai ieftina si mai accesibil de achizitionat decat un docking station?
Multumesc,
George