-
O ciudatenie Gmail
Buna,
Mi s-a intamplat un lucru ciudat...Am aflat ca am trimis cateva email-uri de pe o adresa Gmail iar persoana care trebuia sa le primeasca, tot pe o adresa Gmail, nu le-a primit. Si nici eu n-am primit email-urile pe care mi le-a trimis.
E o situatie jenanta, pentru ca este vorba de o colaborare profesionala, m-am uitat ca a trecut vreo luna in care si eu si colega, pentru ca chiar e de pe forum, am asteptat fiecare ca cealalta sa raspunda...Nici nu mi-a trecut prin cap ca s-ar putea intampla asa ceva. Daca e cineva de pe forum care e suparat(a) pe mine ca a asteptat un raspuns de la mine pe email si nu l-a primit, ii garantez ca am raspuns. :)
A mai patit cineva asa ceva? Aveti vreo idee care e cauza?
Mersi!
-
Din cate am observat si eu nu se trimit mail-uri care contin anumite date personale, parole, etc..
-
Folosesti interfata web sau ai ceva client desktop?
-
Folosesc doar interfata web.
-
Verifica in Spam, nu e la vedere by default
-
N-are ce sa verifice pentru ca pur si simplu niste mail-uri nu se trimit. Nu apar nici expeditorului in Mesaje trimise...
-
@Catalinux19: E-mail-urile pe care i le-am trimis imi apar la Mesaje trimise. Dar nu le-a primit. Banuiesc ca si ei ii apar la Mesaje trimise, dar nu le-am primit. Nu contin ce ai zis, date sensibile, parole...
@evolution: Imi jignesti cei 2 neuroni :)
Initial m-am gandit ca poate e o problema cu e-mail-ul colegei, dar mi-am amintit ca in ultimele 2 saptamani am mai trimis 2 email-uri cuiva si n-am primit raspuns. M-a surprins pt ca stiu ca e o persoana foarte politicoasa...dar probabil n-a primit. In rest am primit email-uri, am trimis altele la care am primit raspuns...
-
Google are un filtru pentru spam "interesant". De exemplu, daca mailul contine un link se va duce in spam (de obicei, nu stiu daca e o regula), unde va sta 30 de zile dupa care se sterge automat daca nu e "salvat". Nu stiu daca e cazul tau.
-
Aici cred că se aplică principiul lui Occam, cel mai simplu răspuns este cel corect.
A primit mailul, dar a uitat să răspundă, l-a șters din greșeală, etc...
-
Foloseste mailtrack.io si o sa vezi si cand l-a citit :)
il folosesc de mai bine de un a an cred.