In mesajele private schimbate intre noi mi-a spus ca merge sigur si pe conturi vechi.
Pot pune la dispoziția administratorilor forumului mesajele private.
Versiune printabilă
Pentru ca sa nu fie motive de discutii, poti da "report" la mesajul privat in care esti asigurat ca merge pe conturile vechi (cu explicatia ca e dovada).
Astfel, toti moderatorii o sa vada mesajul si pot confirma ca ai spus adevarul.
Am trimis.
@hyde, in postul de vanzare al cuponului de Adwords eu am specificat clar care sunt conditiile de utilizare. Tu ai ales sa ignori postul meu...
OFF: Pentru cine este interesat, ii pot oferi eu cupoane Adwords de 200 lei, gratuit, daca respecta urmatoarele conditii:
- contul Adwords este mai nou de 14 zile.
- consuma in primele 14 zile minim 50 lei.
- pe acest cont nu s-a mai folosit niciun alt cupon.
Cei interesati ma pot contacta pe PM.
Am ales sa intreb vanzatorul pentru ca el stie cel mai bine ce vinde. Sau nu.
Oricum cred ca a fost premeditata toata treaba deci merg pe inselaciune.
LE. in afara de faptul ca au acelasi nume (Andrei) - nu e cel caruia i-am trimis eu banii.
Ca sa explic mai clar:
1. @gamerap a pus un anunt de vanzare cu un cupon.
2. Stiam conditiile cuponului si ca e primit gratis. Deoarece nu a scris conditiile de utilizare, le-am specificat eu, ca sa nu isi ia cineva teapa :)
3. Nu iau apararea nimanui.
Multumesc!
Salut, acum am vazut subiectul. Nu prea vreau sa intru foarte mult in amanunte, nu ti-am vandut eu cuponul ti l-a vandut un prieten de pe contul meu, nu este permis, stiu asta. Eu nu am mai frecventat in ultimul timp forumul pentru ca am fost plecat din tara si o sa plec din nou in urmatoarele zile. Dupa cum vezi in topicul unde se vinde cuponul este postat ca nu se stie daca este pentru conturi noi sau conturi vechi.
O sa-ti returnez eu banii inapoi dar nu stiu exact cand am timp. Astept si eu un raspuns din partea moderatorilor sa vad ce masuri o sa se ia asupra user-ului meu.