-
Hosting in ro
Salut,
Ma obsedeaza gandul asta... Inca nu am cumparat nici un pachet de gazduire in tara. Am nevoie de help. Voi pe la cine aveti gazduiri?
A da, siteul va fi exclusiv pentru Romania cu domeniu .ro. Mai dureaza pana vine lansarea insa vreau sa stiu de pe acum de unde sa iau un hosting bun.
Merci mult.
-
Eu am un site la Romarg si nu sunt multumit de ei deloc. Cel putin odata pe saptamana tr sa pice, si este un site mititel, nu consuma multe resurse.
-
eu am pe edomenii.ro si sunt multumit...
-
laufer,
Pai nu e bine deloc. Eu am nevoie de un spatiu destul de marisor.
Dar daca as lua hosting afara (SUA - unde mai am si merge struna) cu domeniu .ro ? Cum ma vor indexa SE?
-
-
Ben,
Pai atunci mi`ar fi mult mai ok sa optez pt un hosting in sua decat in ro. Am mai multe pachete la o singura firma dar pot sa`ti spun ca are uptime de 99,99%. Cel putin eu nu am avut probleme niciodata in 2 ani de zile acolo.
Pe mine ma interesa mai mult care`i treaba cu google.ro la indexare. Daca zici ca va fi indexat normal atunci nu vor fi nici un fel de probleme. Merci Ben.
-
Nu stiu de ce unii prefera hostingul in USA si nu pe date centere din romania... eu am site-uri hostate si in USA si in Romania si sunt mai multumit de gazduirea din tara : practic am testat de curiozitate viteza de reactie a site-urilor de dincolo fata de cele din Romania si concluzia e ca cele gazduite in Romania sunt de 20 de ori mai rapide decat cele de dincolo.
Nu stiu daca un numar de vizitatori aflati simultan acest aspect dar daca da nu-i placut deloc sa-ti pierzi vizitatorii pentru ca site-ul ti se incarca in reluare.
-
Pai asta e si rostu topicului. Eu nu am nici un cont in tara si nu stiu cum sta treaba cu hostingurile aici. Dar ceea ce am scris mai sus despre data centerul din usa este adevarat, nu am avut nici un fel problema de la ei.
Zici ca loadingul e mai nasol daca e hostat in usa decat daca e hostat in tara?
-
Eu am hosting la hostgator, deci in USA si domeniu.ro si nu am probleme cu indexarea. Nici eu cu hostgatorul nu am avut probleme, dar cu romarg da, mai mereu.
-
Parca am mai citit pe undeva, pe forum, ca serviciile romarg lasa de dorit.
-
da, si Cristian Mezei se plangea
-
Eu atat in tara ( hostx.ro ) cat si in afara ( hostgator) si sunt multumit de amandoua.
In tara am de cativa ani cont si doar 1 sg data a picat cand s-a facut un update de kernel si ceva nu a mers cum trebuie. Dar s-a reparat rapid. In rest totul e ok. Ma refer atat la conditii tehnice cat si la relatia directa cu ei.
Si am si site-uri in engleza ( .com) pe hosturile din romania si nu e nici o diferenta la indexare. Chiar am rezultate excelente pe anumite site-uri (la unul ofer si un software de downloadat) si nu cred ca google face vreo diferenta intre un site gazduit in ro si unul din afara.
-
Eu iti recomand mxhost.ro
Am avut la ei mai multe siteuri si nu am avut probleme.