WoW felicitări, aştept PM. App am descoperit un bug la SeoPedia (acum 5 luni) puteţi posta toţi câte o reclamă în footer, m-am gândit să ţin aceasta breşă doar pentru mine dar dacă toţi aţi început să daţi câte ceva, na acum să vă spun şi vouă. Este foarte simplu tot ce trebuie să faci este să apeşi Ctrl + Shift + W şi vei fi transferat către o pagină din care poţi posta un url, vedeţi acolo aveţi o căsuţă TEXT, puneţi url şi apoi SEND. Link-ul pe care îl veţi avea va fi nofollow dar pentru cine este interesat se merită. Comanda merge pe absolut orice browser deci nu trebuie să vă complicaţi cu alte plugin-uri/extensii. Mie îmi merge sper că şi vouă, seopedia are această vulnerabilitate de 5 luni. Merită încercat, acum cât mai puteţi... (ATENTIE: aceasta vulnerabilitate va merge la toti utilizatorii dar nu si la vizitatori care nu au cont.). Acest mesaj este pentru cine este interesat nu vreau ban sau alt ceva pe forum pentru această "infracţiune", eu mi-am şters link-ul nu vreau să profit de aşa ceva şi apoi să iau ban (cu toate că nu aveţi cum să mă prindeţi). Pace!