deutsche telekom? In caz ca aveti nevoie de detalii!
Untitled.png
deutsche telekom? In caz ca aveti nevoie de detalii!
Untitled.png
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Deci tu ai fost!
Te rog sa nu mai faci chestii din astea ca mama e batrana si cat pe ce sa fie ultimele ei paini. Nu stiu ce are, dar cand aude de bani i se face rau, si tu tocmai asta strigai...
Contul nu-i al tau, Maryan l-a revendicat primul, asa ca voiam sa i-l inapoiez. Nici nu stiam ca l-am luat de la tine... Dar cand am auzit strigatele alea banii, baniiiiiiii, baniiiiiiii, .... adsense, adsense, adsense, m-am speriat, am dat repede cateva click-uri pe anunturi (sa para naturale) si am renuntat contul.
Oricum aflam cine esti pentru ca cei de la Telekom au un departament special pentru fraude si ...
Intamplarea face ca cei de la Telekom sunt foarte corecti din punctul asta de vedere. Nu ofera niciun fel de informatii personale cu exceptia celor ce pot fi aflata din cartea de telefoane: numar de telefon pentru numele si adresa furnizate.
Din cate imi amintesc, anumite informatii sensibile, precum cele invocate de Maryan, puteau fi furnizate doar catre instante si numai in urma unei cereri emise de procuratura si aprobata de instanta, adica numai daca erau implicari penale. M-as mira ca acum sa fie altfel...
Am mutat topicul la bar&lobby.
Dupa ce aflati toti de la rom rom telekom care e situatia dusmanilor vostri si daca consiliul suprem de administrare a problemelor Seopedia e de acord, poate il mutam si la 50 shades of junk.
Trust, but verify.
Semnele au fost clare încă de la început, telekom poate auzi ce vorbim, poate vedea ce facem (labă), ştie unde suntem. Treziţi-vă oamenii bunii!
Şi ce am spus acolo de 1 aprilie să se ştie că nu a fost păcăleală. Savvy?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)