Postat în original de
Maryan.
Imi pare rau pentru jignirea adusa, nu se va mai intampla. In legatura cu acest cont furat vreau sa va spun ca am reusit sa trimit o sesizare la google, acestia au inchis contul si mi-au furnizat ip-ul celui care a intrat am sunat la Telakom si am aflat numarul de fix al faptasului. Diseara il voi suna si voi cere toti banii din cont, contul a fost blocat daca reusesc sa reactivez contul banii nu o sa ii mai cer. Multumesc mult tuturor care m-ati ajutat, si imi pare rau pentru jignirile aduse, voi incerca sa indrept situatia. Pace!
Confirm spusele colegului Marean.
Si eu am sunat la Google, dupa 20 min de explicatii, mi-au dat numarul de mobil al lui Eric, dar inutil, il sunasem deja de prea multe ori ca sa-mi urce site-urile, nu mai avea rost sa-l sun pt un fleac.
Asa ca am ajuns sa vorbesc cu Larry Page, care spre surprinderea mea, a fost foarte amabil. Mi-a trimis pe mail toate datele celui care imi furase contul, poze din satelit, programul zilnic, pe unde umbla cu autobuzul, ce note a avut la scoala, tot! Din pacate nu aveau nr de telefon, asa ca am ajuns la telekom.
Cei de la telekom au un departament special pentru fraudele conturilor mele, asa ca am un account manager asignat doar mie, care mi-a dat acces la convorbirile real time ale dusmanului, si asa am putut sa intervin intr-o convorbire cu mama lui, care il ruga sa cumpere 2 paini. Pentru efect maxim, spuneam doar asa: banii, baniiiiiiii, baniiiiiiii, .... adsense, adsense, adsense, etc, pe fundalul convorbirii. La final n-am mai rezistat si am strigat: BANII BA! si am inchis.
Suprinzator, in 2 ore aveam contul inapoi cu banii in el si totul este ok acum.
Pace!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.