Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 48

Subiect: Cont adsense furat.

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    506
    Putere Rep
    32

Implicit

Nu e vorba ca ai sub 20 de ani, ci doar ca nu ai adus un plus comunitatii. Stiu ca e greu la inceput, insa cand faci thread-uri fale cu capul. Nu comenta ca pe chat doar de dragul de a face posturi sa ai destule pentru Market.

Ai venit in comunitate, ti sa urat bun venit, iar dupaceea ai inceput sa jignesti. Nu e frumos sa intrii in casa cuiva si sai spui ca are copii urati.

Citat Postat în original de Maryan. Vezi Post
    Nu voi mai da pe aici, cel putin nu cu acest cont.
    Chiar daca vei intra de pe alt cont, cu atitudinea asta tot aici ajungi.

Colegii, cred ca ar trebuii facut ceva si in sensul acesta, conturile multiple ....
    .

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Paul Vezi Post
    Colegii, cred ca ar trebuii facut ceva si in sensul acesta, conturile multiple ....
    Daca nu ma inseala memoria, Maryan e la al doilea cont deja.
    Va trebui adaugat in regulament aspectul.
    Trust, but verify.

Maryan. este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st March 2015
    Locaţie
    Chirnogeni, Constanta
    Vârstă
    28
    Posturi
    30
    Putere Rep
    0

Implicit

Imi pare rau pentru jignirea adusa, nu se va mai intampla. In legatura cu acest cont furat vreau sa va spun ca am reusit sa trimit o sesizare la google, acestia au inchis contul si mi-au furnizat ip-ul celui care a intrat am sunat la Telakom si am aflat numarul de fix al faptasului. Diseara il voi suna si voi cere toti banii din cont, contul a fost blocat daca reusesc sa reactivez contul banii nu o sa ii mai cer. Multumesc mult tuturor care m-ati ajutat, si imi pare rau pentru jignirile aduse, voi incerca sa indrept situatia. Pace!

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

...am reusit sa trimit o sesizare la google, acestia au inchis contul si mi-au furnizat ip-ul celui care a intrat am sunat la Telakom si am aflat numarul de fix al faptasului. ..
    Cred ca ai vazut prea multe filme. Adica cei de la Google ti-au dat niste date confidentiale... iar cei de la "Telakom" ti-au oferit numarul de fix ....
    Buna asta.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Netul Vezi Post
    iar cei de la "Telakom" ti-au oferit numarul de fix ....
    Buna asta.
    As suna si eu la RDS sa-mi dea numerele de telefon sau macar numele asociate unor IP-uri.
    Interesant de aflat cum a pus problema, poate ne rezolvam si noi problemele cu haterii, spammerii...

PS: am vorbit si io ieri la FBI si mi-au dat adresa lu BinLaden, cica traieste.
    Trust, but verify.

Maryan. este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st March 2015
    Locaţie
    Chirnogeni, Constanta
    Vârstă
    28
    Posturi
    30
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut, puteţi contacta şi voi TELEKOM, trebuie să fie servicii cu clienţi vă va trimite la departamentul fraude, nu mai ştiu cum a spus doamna de la recepţie (deci nu stiu sigur unde m-a transferat), să le spuneţi problema şi că este un furt sau ceva, le dai IP câteva detalii şi aia este, nu este complicat de loc în 10 minute am făcut rost, nu ştiu ce vi să părut vouă aşa de WOW. Aceştia îţi va da numărul de fix a persoanei care ai acuzat-o de furt. Pentru cei care au mai trecut din d-astea să spună şi ei aici. Nu ar avea rost să mint pe cineva...

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    PS: am vorbit si io ieri la FBI si mi-au dat adresa lu BinLaden, cica traieste.
    eu am vorbit azi la NASA si mi-au trimis poze din satelit cu tzatzele lu pamela anderson la 20 ani .... le aveau la arhiva ... high definition ... de deasupra

Cred ca se poate inchide topicul.
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Implicit

Mai oameni buni, era 1 Aprilie!

Untitled.png
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Posibil sa fi fost 1 aprilie, dar aici nu e sectiunea de "bar,loby.." .

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Imi pare rau pentru jignirea adusa, nu se va mai intampla. In legatura cu acest cont furat vreau sa va spun ca am reusit sa trimit o sesizare la google, acestia au inchis contul si mi-au furnizat ip-ul celui care a intrat am sunat la Telakom si am aflat numarul de fix al faptasului. Diseara il voi suna si voi cere toti banii din cont, contul a fost blocat daca reusesc sa reactivez contul banii nu o sa ii mai cer. Multumesc mult tuturor care m-ati ajutat, si imi pare rau pentru jignirile aduse, voi incerca sa indrept situatia. Pace!
    Confirm spusele colegului Marean.

Si eu am sunat la Google, dupa 20 min de explicatii, mi-au dat numarul de mobil al lui Eric, dar inutil, il sunasem deja de prea multe ori ca sa-mi urce site-urile, nu mai avea rost sa-l sun pt un fleac.

Asa ca am ajuns sa vorbesc cu Larry Page, care spre surprinderea mea, a fost foarte amabil. Mi-a trimis pe mail toate datele celui care imi furase contul, poze din satelit, programul zilnic, pe unde umbla cu autobuzul, ce note a avut la scoala, tot! Din pacate nu aveau nr de telefon, asa ca am ajuns la telekom.

Cei de la telekom au un departament special pentru fraudele conturilor mele, asa ca am un account manager asignat doar mie, care mi-a dat acces la convorbirile real time ale dusmanului, si asa am putut sa intervin intr-o convorbire cu mama lui, care il ruga sa cumpere 2 paini. Pentru efect maxim, spuneam doar asa: banii, baniiiiiiii, baniiiiiiii, .... adsense, adsense, adsense, etc, pe fundalul convorbirii. La final n-am mai rezistat si am strigat: BANII BA! si am inchis.

Suprinzator, in 2 ore aveam contul inapoi cu banii in el si totul este ok acum.

Pace!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd February 2014, 20:40
  2. Cont nou adsense
    De rdN în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 7th December 2012, 15:52
  3. Cont Adsense
    De valentin în forumul Utile
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 16th April 2011, 22:33
  4. Google AdSense mi-au furat banii