As mai aduga eu cate ceva, pe langa procesor:
85D are bateria de 4 celule si nu de 2 (tine mai mult si imbatraneste mai greu), HDD- sata, la celalat nu specifica(desi probabil e sata)
Versiune printabilă
As mai aduga eu cate ceva, pe langa procesor:
85D are bateria de 4 celule si nu de 2 (tine mai mult si imbatraneste mai greu), HDD- sata, la celalat nu specifica(desi probabil e sata)
scuze
Acum e din nou 2.799 Lei , si am primit si raspunsul de la ei:
"Buna ziua
Am verificat cele sesizate si doresc sa va confirm faptul ca atat preturile cat si disponibilitatea produselor se actualizeaza zilnic in functie de cursul valutar, de preturile negociate si de furnizorul de la care se face aprovizionare.
Suntem convinsi ca vom mai veni in intampinarea dumneavoastra si cu alte promotii si oferte avantajoase.
In cazul in care veti urmari site-ul nostru veti vedea ca venim in intampinarea clientilor cu promotii si oferte noi si avantajoase intrucat dorim sa promovam o gama cat mai mare de produse.
Echipa eMAG va multumeste pentru timpul acordat si va sta permanent la dispozitie pentru orice solicitare legata de serviciile noastre.
O zi frumoasa!
..... Romania.
Înainte de nişte reduceri anunţate am cumpărat de la eMAG o tabletă de 500 lei. La câteva zile ei au redus tableta la 550 lei din 700, cand eu o cumpărasem la 500.
Ce sa le faci...doar nu te asteptai sa primesti un raspuns la obiect.
Multi isi iau zilnic astfel de tepe de la eMag!
Abureli de reduceri.
Reduceri, nereduceri, astfel de campanii cresc vanzarile. Welcome to the real life!
Nu conteaza la ce preturi vinde furnizorul si negocierea lor, in momentul reducerilor pretul de referinta trebuie sa fie cel mai mic din ultimele 30 de zile. Exemplul dat de tine cu pretul de 2800lei, pret de baza, urmat de un pret de 2800lei redus de la 3000lei este practica ilegala.
Adreseaza-te ANPC daca ai dovezi. Cauta pliante ori mailuri...
LE: Acum am vazut ca s-a postat mai sus acelasi lucru care l-am zis si eu. Scuze.