Ma tot gandesc cu de a ghicit de trei ori la rand la cine m-am gandit ! Poate voi stiati de site dar eu abia azi l-am gasit :rolleyes:
Akinator, the Web Genius
Versiune printabilă
Ma tot gandesc cu de a ghicit de trei ori la rand la cine m-am gandit ! Poate voi stiati de site dar eu abia azi l-am gasit :rolleyes:
Akinator, the Web Genius
Am reușit să-l încurc cu Lucy Lawless. Mi-a ghicit Obama și Morgan Freeman.
Nici pe Vasile Blaga nu l-a nimerit. Mi-a sugerat Vadim Tudor :))
Stie sa ghiceasca staruri consacrate, pe baza unor intrebari predefinite, dar l-am prins cu mata-n sac cand m-am gandit la Pinalti si la Narcisa lu' Guta :)) (nu sunt manelar, dar alta intelectuala nu am gasit asa la repezeala)
Oricum, are o bază de date impresionantă. Sunt curios dacă folosește ceva tags de pe wikipedia pentru a reduce posibilitățile după fiecare întrebare. Sincer, nu cred că cineva a băgat personal toate numele alea acolo, cu toate detaliile despre fiecare caracter în parte.
Probabil foloseste https://www.freebase.com
Am facut si eu o jucarie d-asta cand eram prin facultate, este un program de inteligenta artificiala destul de simplu. Vedeti aici cateva detalii despre program. Este de fapt tot un motor de cautare.
Adevarata provocare nu e programul, adevarata provocare e baza de date pentru ca nu e vorba doar de personaje din showbiz, ci si de "personaje" abstracte cum ar fi "gaura neagra", "umbra", "stafie", etc. Avand in vedere ca au siteul in 15 limbi, au formular de adaugare intrebari/personaje si corectari, baza lor de date creste si se imbunatateste constant. Cu o aplicatie Facebook, cred ca s-ar putea face ceva si mai spectaculos.
Mi-a ghicit si mie ce am incercat :)
http://i.imgur.com/T6ZJlgEl.jpg
Faza tare. I l-am facut prietenei prin telefon si mi-a iesit ~ex boyfriend~ :evil:
Mda.. pe mine m-a cucerit deja.Citat:
Was your character born in Romania?
Eu m-am gandit la Traian Vuia si el imi zice de Aurel Vlaicu. Pe aproape dar...
I think of Nicolae Ceausescu. Tare Aladin asta :D
gandeste-te la el sa il prizi in plasa.