Salutare,
Ce parere aveti de .asia ? cum rankeaza in comparatie cu altele? Vad domenii bune, libere pusca pe .asia... ii asa de aiurea cu el?
Versiune printabilă
Salutare,
Ce parere aveti de .asia ? cum rankeaza in comparatie cu altele? Vad domenii bune, libere pusca pe .asia... ii asa de aiurea cu el?
Sunt pt .....asia....:)
Daca am de ales sa intru intre un site .com si .asia ...as intra pe com...prezinta mai multa incredere..
-> nu are nici o relevanta TLD-ulCitat:
cum rankeaza in comparatie cu altele
-> ti-a raspuns Mihai mai susCitat:
ii asa de aiurea cu el
Multumesc de raspunsuri, dar ma refer strict din punct de vedere al motoarelor de cautare. Are vreo legatura TLD-ul? Sigur nu da mai bine in google xxx.com pe langa xxx.asia ?
Pana la urma, nu ar avea importanta ca tu ai alege un .com in detrimentul unui .asia... pe mine ma intereseaza utilizatorul din google :) motorul de cautare mi-ar aduce ce as avea nevoie chiar daca este .asia ?:)
Stiu ca poate expertii (oamenii care se uita dupa TLD-uri) din ziua de azi, ar alege .com - dar utilizatorii, care nu prea stiu care-i diferenta, sau ma rog, poate nici nu se uita... ar gasi vreodata un .asia rankat mai bine decat un .com ? Sau cum zice Razvan mai sus, chiar nu are relevanta TLD-ul?