-
Problema mouse
Salutare,
Am de cateva luni un mouse ieftin Logitech, am dat in jur de 35 lei pe el. Ideea e ca nu functioneaza cum trebuie. De multe ori o ia razna. Spre exemplu, daca vreau sa deschid o noua Fila in Chrome, dau click si se deschid vreo 3 odata. La fel, dau Close Tab, imi inchide vreo doua, trei... Vreau sa deschid un fisier, tot asa, bang, il deschide de doua ori. :))
N-as vrea sa-l schimb din simplu motiv ca m-am obisnuit cu el. Dar totusi, ce pot sa-i fac sa functioneze normal?
Credeti ca e vreun virus, ceva? Ideea e ca mi-am schimbat Windowsul recent, a functionat ok cateva zile dupa care iar face ce vrea el. De mouse zic. :)) Inainte sa schimb Windowsul am mai patit episoade de genul.
-
Dute cu el la garantie. Am cumparat si eu in ultimul an 3 mouse-uri de la logitech, exact acelasi model despre care spui si tu mai sus. Toate au avut aceeasi problema de utilizare dupa cateva luni. Ultimul l-am dus la garantie, l-au reparat si dupa o luna de utilizare are iar aceeasi problema. Sugestia mea e sa iei alt mouse, dar nu de la logitech. Eu acum am un a4 tech, cel mai ieftin model si merge perfect :)))
Tot asa, un prieten mi-a spus ca a avut un model mai scump si l-a fel avut probleme cu el. Pana la urma a renuntat sa mai cumpere de la logitech.
-
Logitech B110 e modelul meu. Nu cred ca mai am factura de la el ca sa ma pot duce la garantie.
Sa vad daca gasesv vreo solutie, daca nu, asta e, imi iau altul.
-
Acelasi model am avut si eu, dar si b100. Parerea mea e ca daca iti iei altul, e sa iei alta marca. Recomand a4tech sau canyon daca vrei un model simplu si ieftin.
-
Maestre, la cos cu el, nu se merita sa pirzi timpul pe la service pt 35 de lei. Eu folosesc un Microsoft compact mouse 100 (cred ca asta e tipul) low cost si merge brici de peste 2 ani.
-
Daca e cu fir ai grija pe unde trece firul de la mouse sa nu treaca pe langa firele de curent sau alte lucruri cu care ar putea interfera.
-
Recomand cumpararea unui Mouse, ideal razer.
Exista si mouse (cu m mic), dar cand lucrezi la pc peste 4h pe zi, se recomanda un Mouse.
----
Sa nu uit: pe langa Mouse, adauga o tastatura apple, minim 2 monitoare (24+19), macar un 12GB ram (24GB daca folosesti mai multe programe) + un ssd (dupa caz). Creste performanta cu 50% (nu la jocuri!). Dar doar daca muncesti!
Daca sunt pentru joaca, atunci poti sa ai orice, timpul trece oricum, indiferent de mouse:)
-
Am un logitech de un an, este M185 cu invisible light, fara fir, a cunoscut saracu toti peretii, podeaua si tavanul insa, merge perfect iar intr-un an am schimbat doar o baterie. Eu l-am luat din Germania insa se gasesc si in tara acelasi model si lafel de bun il recomand, costa cam 50 de lei. Incearca sa faci un efort si sa iei un mouse calumea, peste 50 de lei, il iei odata apoi nu mai ai treaba si iti recomand cele cu invisible light pentru ca merg pe orice suprafata cat timp nu este sticla.
-
-
Serioux mic, fir, usb, in paralel cu o tastatura+mouse genius (geniusnet.com) wireless, folosit de regula la jocuri, il mai plimb si la laptop cand lucrez la 2 monitoare. Genius forjat la greu la jocuri (la desktop), merge brici de aproape un an. Serioux si mai mult (vezi cand cautam laptop).
-
Nu mai ai ce sa ii faci. Am patit si eu la fel cu un mouse. La gunoi. daca te-ai obisnuit cu el, cumpara unul la fel ;) Vb lui #robyroy , nu cred ca merita sa umbli cu el pe la garantie pt 35 ron.