Cursuri online platite, in RO? Ce parere aveti
Am in lucru niste produse de tip training, cursuri online / video, si ma intreb daca exista piata in Romania pentru asa ceva.
Intrebarile mele ar fi:
- Se cumpara deja astfel de produse in RO? ( nota: nu stiu de ce, dar am senzatia ca suntem totusi inca la inceput cu asa ceva.)
- Daca ati intalnit deja astfel de cursuri, cam in ce zona de preturi se invarteau? Un exemplu eventual. Am vazut preturi intre 31 de euro si 150 euro.
- Este vreun membru al forumului care a cumparat deja un astfel de curs?
Pentru curiosi: Sunt deocamdata 2 cursuri video de business - management si maximizare. Mai am un produs in stadiu avansat, despre alimentatie (fitness & health). Sunt la baza pe niste ebooks pe care vroiam sa le public, dar in ultimul moment m-am razgandit si am decis sa fac niste produse mult mai elaborate.
Contin in general, intre 4 si 12 ore de video per curs, spre deosebire de ce am vazut pe la noi, mai mult de 1 ora sau 1 ora jumate, ceea ce mi se pare jenant, e un timp in care nu poti trata decent un subiect.
Intentionez sa le traduc si in limbile de circulatie internationala, franceza, germana, spaniola, dar ma intreb daca ar merita sa le lansez si in Romana.
Multumesc pentru orice sugestii!
LE: Primele variante sunt in engleza.