ce dubii sa ai daca-ti da garantie? eu am luat un PC intreg (pe componente) de la resigilate si a fost ok. ce-i drept am luat odata o placa video si facea artefacte insa am trimis-o inapoi si mi-am luat alta
Versiune printabilă
ce dubii sa ai daca-ti da garantie? eu am luat un PC intreg (pe componente) de la resigilate si a fost ok. ce-i drept am luat odata o placa video si facea artefacte insa am trimis-o inapoi si mi-am luat alta
Eu am fost mult mai linistit cand mi-am luat un DSLR resigilat dat fiind faptul ca modelul respectiv avea probleme din fabrica des intalnite.
Asa eram sigur ca a fost "verificat" de cineva de la emag inainte. Vorbim de 5 000 RON +.
Cateva lucruri de punctat:
- descrierea produselor resigilate exacta,
- produsele resigilate vin cu garantie la fel ca si produsele originale,
- pentru simplul fapt ca s-a deschis cutia (al tau vine clar in cutie sigilat, vorbim de cutia originala) pretul lui scade destul de mult,
- poti folosi si voucher-e la astfel de produse.
Eu mi-am vandut kindle-ul dintr-un singur motiv: citesc materiale multe din carti de specialitate, care sunt structurate pe 2 coloane. Daca citesti pdf-uri structurate la fel (pe 2 coloane, adica), s-ar putea sa ai neplaceri, in sensul ca scrisul e foarte mic si iti obosesti ochii repede. Teoretic, poti face conversia cu kalibre, insa rezultatele nu sunt foarte ok de multe ori.
Totusi, daca citesti carti normale, atunci nu ai probleme nici la versiunea pdf (cu toate ca si atunci e posibil sa-ti obosesti un pic ochii), si nici la versiunea .mobi/.epub (care sunt de preferat).
Inca o chestie legata de pret: sunt o gramada de colegi de forum care fac afiliere pe IT& electro[nu si eu asa ca sunt dincolo de suspiciuni :)], poti cumpara cu ajutorul unui link de-al lor - toata lumea iese multumita, zic si eu.