Incepand din 2 aprilie s-a intrat in perioada de disponibilitate generala si pentru domeniile .coffee, .florist, .house , .international si .solar
Versiune printabilă
Incepand din 2 aprilie s-a intrat in perioada de disponibilitate generala si pentru domeniile .coffee, .florist, .house , .international si .solar
.在线 de la http://域通联达.在线/ (online, in chineza) invinge .guru si alte extensii intr-o ora de la lansare, Chinese “.online” beats .guru in one hour | DomainIncite - Domain Name News & Opinion
Era normal, vorbim de china aici:)
Interesant este faptul ca rankeaza orice TLD din seria noua, iar asta inseamna scaderea drastica a preturilor pentru domaineri. Daca aveai un domeniu premium pana acum ceva timp, acel domeniu devine partial-premium spre deloc:)
Eram curios cum trateaza google noile TLD dpdv EMD si se pare ca le trateaza ca si pe celelalte, asa ca succes la inregistrare.
O sa avem rezultate superbe in serp:
jocuri.web
jocuri.inc
jocuri.ro
jocuri.shop
jocuri.restaurant
jocuri.com
jocuri.net
jocuri.guru
jocuri.travel
jocuri.club
jocuri.today
etc
pe pozitia 150 o sa apara si jocuri-ceva.ro :)) E vremea pentru un EMD update (daca poate google) dar care sa functioneze corect, altfel spam-ul se muta in TLD-uri.
-----
OFF: stiu, mai ramane problema de brand, dar 99% din nise sunt fara brand, iar daca reusesti sa faci un brand din kakamaka.directory, atunci peste ceva ani iti permiti sa cumperi si kakamaka.ro care oricum o sa coste mult mai putin, fata de astazi, cand o sa poti cumpara kakamaka.orice.
Erau deja foarte multe ccTLD-uri tratate ca domenii generice. Problema e ca sunt destul de scumpe, iar o parte din domeniile noi sunt chiar ieftine.
O sa postez aici stirea asta, e de cateva zile, in caz ca n-ati urmarit noutatile. Google intra pe piata de inregistrare domenii si se ia la tranta cu Godaddy etc, in beta deocamdata Google Domains - Features
E adevarat ca era, acum pare ca vrea cu adevarat sa intre pe piata, aici e un post cu ceva completari interesante Digging Into The New Google Domain Registrar
graphics,technology,tattoo am luat si eu + 800 domenii *.berlin