Sustin ideea lui geo888.
Versiune printabilă
Sustin ideea lui geo888.
Ideea nu e rea, dar cine s-ar incurca?
Escrw implica raspundere,pe langa faptul ca lucrezi cu bani trebuie sa asiguri si arbitraj. Si la arbitraj mereu va fi cineva nemultumit ca a pierdut banii. Nu stiu cine-ar fi dipus sa-si faca dusmani pe timpul si nervii lui. :)
Calin... astept si eu... In septembrie anul trecut ai primit ceva de la mine si nu te-ai tinut de treaba...
O sa revin cu "Povestea mea" legata de domnu' Calin.
Inca nu am primit banii de la Calin Bun, acum a zis din nou ca imi plateste pe 10
Are toate semnalele unui tepar mic si prost
Degeaba a spus 10, daca nu a specificat si anul in care ti-i va returna :D
Ce va tot plangeti, credeti ca nu v-ar da daca ar avea? Da nu ii are, de unde sa va dea daca bietu om n-are?!
Situatia incepe sa devina putin comica pentru ca apar din ce in ce mai multi membrii care sustin ca au si ei de primit bani de la domnu`. Prima fapta a fost recunoscuta, pentru restul omul nu are drept la replica pentru ca a fost banat. Nu il apar, dar nu mi se pare frumos sa dati in el cat timp el nu se poate apara. Sau daca dati, incepeti ma intai cu fapta si apoi continuati cu dovada.
Daca toate cele afirmate pana acum se adeveresc, eu propun excluderea de pe forum, dar sa se vina cu dovezi clare.
Eu l-am ajutat pe Calin B intr-o situatie si mi-a platit mai mult si imediat.
Bun, acum stiti de unde sa ridicati banii. De la puthre :)
Cosmin:dar oare de ce a fost banat? Comic este depinde din ce directie vezi situatia.Problema din ce ai citit nu este de bani, ci de vesnica situatie Romaneasca,dal in p..mea ca merge.Si cand omu vine cu argumente ce poti face? decat sa o dai la intors,ba ca tea durut capu ba ai uitat anu si data in care suntem si tot asa.Stiu ca nimeni nui perfect nici eu nu am platit la timp...din diferite motive...Dovezi clare la ce ?daca eu am vorbit cu omu la telefon ce vrei sa scot desfasuratorul?Oricum subiectul e incheiat ...
Deci pina la urma sa aflat unde sunt bani = PUthre :)))