Salut, vrea sorea mea sa-si cumpere laptop si nu stie ce sa aleaga, puteti sa-mi recomandati un laptop mai de fete si la un pret bunicel?
Ii trebuie mai mult pentru facebook si navigat pe net... Puteti sa puneti link-ul vostru affliliat.
Versiune printabilă
Salut, vrea sorea mea sa-si cumpere laptop si nu stie ce sa aleaga, puteti sa-mi recomandati un laptop mai de fete si la un pret bunicel?
Ii trebuie mai mult pentru facebook si navigat pe net... Puteti sa puneti link-ul vostru affliliat.
mai bine asta cu i3 la 1650ron Laptop Lenovo IdeaPad G500 i3-3110M 500GB 4GB HDMI lv_59390060
Da, e foarte ok oferta.
Nu ii trebuie cine stie ce specificatii, sa ruleze un film, muzica, google chrome.
La modele ieftine orienteaza-te pe Lenovo sau Asus, au cel mai bun raport calitate / pret.
Eu am avut lenovo, nu pot spune ca sunt incantant, poti gasi si un compaq care il poti cumpara si la 1200 de lei.
Daca vrei sa mearga ceva mai ok, urmareste sa aibe placa video dedicata si un procesor tot mai puternic.
ce spui de http://bit.ly/18QYMwq o prieena il are si se misca bine rau.
Eu iti recomand un Toshiba, indiferent de specificatii. Am cumparat laptop-ul meu cam in aceeasi perioada cu alti prieteni, care au ales alti producatori. Dupa mai bine de 3 ani, merge perfect, iar bateria inca ma tine cel putin 1 ora, in conditiile in care nu este bagat in priza si folosesc optiunea "Balanced".
LE. Nu pot spune acelasi lucru si despre cei ce au ales alti producatori.
Nici eu nu recomand Lenovo. Am avut doua si mergeau foarte prost, unul s-a si stricat de cateva ori.
Am observat ca sunt destul de ok Asus, Toshiba si HP.