Către cei care credeau că fetele nu prea "se poartă" în SEO: Top SEO Women of the Year Award – 2013
Versiune printabilă
Către cei care credeau că fetele nu prea "se poartă" în SEO: Top SEO Women of the Year Award – 2013
Am descoperit cateva bloguri seo foarte bune acolo, bravo lor si ms :)
Interesant, vreau si eu o "gagica" care sa stie SEO :)
Şi când o să "moară" SEO (aşa cum prevestesc atâţia Gigi Becali) ce o să faceţi cu ele? :D
Multe din ele au vechime, sunt chiar de prin 2005 sau dinainte online. Insa, mi se pare ca multe din lista asta sunt britanice.
Nu va lasati pacaliti de chipurile copilaroase ale lui Ann Smarty sau Joanna Lord, sunt foarte foarte sirete. Matei si Phoenix, sigur va doriti o astfel de femeie? :))
@Eradu page pank-ul nu conteaza :D
Pe Seopedia doar lungimea conteaza...
http://forum.seopedia.ro/bar-lobby/1...tml#post235570
LensFlare, la femei intotdeauna conteaza cat de mare este.. numarul de keyworduri care ii aduca buna dispozitie, unul din ele fiind: PR mare ;)
eu eu care credeam ca grosimea conteaza....de acum nu mai scriu cuvintele cheie cu bold
Stiti ce-i ciudat:)) ?
Numai fetele nu apar aici in topic, cu exceptia lui doro, sper sa nu fac vro confuzie...
Fetele apar in topul postat de Doro, iar noi le apreciem, fiecare in felul sau..
Fetele au rabdare mai mare.
Și româncele unde sunt? Am găsit un articol mai vechi cu câteva nume Femeile din SEO si SEM-ul romanesc | Observator de marketing pe motoarele de cautare :).
Romancele sunt inca de cand erau copii... intamplator persoane cunoscute Copiii romani in SEO - Underclick :)
Chiar mă întrebam al cui este directorul ăla haios: Dă cu linku' la babă! :)
Eu am cunoscut 3 fete, destul de ok dpdv cunostinte seo, dar nu ca job principal, iar in birou am 2 fete, seo junior, asa ca nu vad nici o diferenta intre baieti si fete.
Fetele sunt la fel de bune ca si baietii, seo nu e un job de "carat", ca poate acolo era o diferenta (de fizic si forta).
Da, fetele au un avantaj, au rabdare mult mai mare:) si cum seo e job de "anduranta", conteaza!
Cat despre, prietene seo-iste, prefer modele oricand:)
E greu sa faci seo fara sustinere morala in zilele noastre si aici e rolul cel mai important al femeilor, seo-iste sau nu :)