Si uite de ce e atat de importanta mentiunea subliniata de Nic - promovare facuta de useri cu experienta / reputatie... . Daca nu stii ce faci, nu ai experienta, iti irosesti munca intr-o clipita.
Versiune printabilă
Si uite de ce e atat de importanta mentiunea subliniata de Nic - promovare facuta de useri cu experienta / reputatie... . Daca nu stii ce faci, nu ai experienta, iti irosesti munca intr-o clipita.
Nu este vorba despre siteul mentionat de voi mai sus. Cred ca faceti o comfuzie.
scuze de offtopic:
Aha... e doar o pura coincidenta faptul ca site-ul este tot de cpc advertising, il promovati prin forumuri si comentarii (am pus link-urile in postarea precedenta) si site-uri gen yahoo answers:
limevps .com/what-you-think-about-cpc-galaxy-ad-platform/
quora .com/Vinca-Radu/top
Plus ca site-ul ofera servicii pt webmaster din strainatate si intamplarea face ca tu te ocupi de el... La fel cum Radu V se ocupa de altul asemanator. Interesant. O fi o simpla coincidenta, tot ce-i posibil...
PS: Nici radu nu recunostea in postul lor ca e site-ul lui, "intamplarea" face ca pe seopedia mai sunt si persoane cu experienta si intr-un final s-a demonstrat ce era de demonstrat.
Te-ai axat pe servicii de spam?
http://forum.seopedia.ro/servicii-we...entru-com.html
Ce bine seamana asta cu metoda de promovare folosita pt cpcgalaxy sau cum ii mai zicea site-ului ala. Pe toate blogurile si forumurile numai "pareri" din partea unor useri carora nu le apartinea site-ul, doar il recomandau.Citat:
Caut cateva persoane interesate sa creeze posturi pe forumuri, bloguri si alte tipuri de siteuri. In aceste posturi trebuie sa foloseasca numele unui site al meu, nu neaparat linkul. Deasemenea nu am nevoie de link in nume, vreau sa fie ca niste recomandari din partea userilor, nu sa se considere ca siteul iti apartine.
Sincer, eu mai cred din cand in cand in coincidente, dar asta deja se indreapta spre cea mai ciudata coincidenta intalnita vreodata. Daca intr-adevar nu-i asta site-ul, da url-ul pe Pm mie sau celorlalti care te-au mai "suspectat" aici in thread, altfel, cu cat recunosti mai repede, cu atat mai bine pt reputatia ta.
Na... c-o mai fi si altceva, nu-mi pasa. Ideea e ca, pana la proba contrarie, eu cred ca-i prea mare asemanarea ca sa fie coincidenta, punct. Iar faptul ca nu recunoaste (in cazul in care este site-ul lui), cu atat mai rau pt el.
Mie mi-e indiferent ca-i site-ul lui sau nu. Nu-mi pasa, nu reprezinta concurenta mea, n-am de gand sa-mi fac site de cpcadvertising prea curand :) deci nu ma deranjeaza.