@Cristian D in 1500 lei tu vrei sa aiba HDD de 7200rpm sau SSD? Eu zic sa aruncati un ochi pe site-urile de profil si sa vedeti ca in banii astia abia iei un laptop de office. Pretentii gen SSD sau 7200 rpm sunt exagerate.
Versiune printabilă
@Cristian D in 1500 lei tu vrei sa aiba HDD de 7200rpm sau SSD? Eu zic sa aruncati un ochi pe site-urile de profil si sa vedeti ca in banii astia abia iei un laptop de office. Pretentii gen SSD sau 7200 rpm sunt exagerate.
Nici n-am zis ca ar gasi ceva de genu la banii aia, ideea e sa ridice bugetul sau sa scada pretentiile....sau ceva sh, desi eu in afara de telefoane nu mi-as lua altceva sh sin categoria electronicelor.
Cam la un buget de 2500 Ron cam ce model de laptop bun a-ti recomanda?
Multumesc,
Daca tot ne laudam, ma laud si eu cu X2-ul meu batran de 5 ani, care merge de peste 4 luni (atentie, PATRU luni) fara cooler la temperatura constanta de.. ati ghicit.. 100 (o suta) de grade. Desi nu sunt fan AMD, chestia asta combinata cu Vista, m-a lasat fara cuvinte :)
Colega, dincolo de tot felul de benchmarkuri si factori eu iti recomand asa: Procesor - 64 de biti de peste 2 Ghz, Memorie - 4 GB sau mai mult, Sistem de operare - orice SO cu conditia sa-l securizezi bine. Restul componentelor sunt irelevante daca nu faci grafica sau joci jocuri. Un laptop cu configuratia asta te costa de la 1699 de RON in sus si te tine peste 4-5 ani.
Monitor 17, 4Gb RAM sau >,fara iluminare tastaturam video dedicat, HDD nu ff mare(se poate atasa unul extern care sunt fff bune).Ma gandesc ca poate prind o oferta de Black Friday:)
@floalex un Dell Inspiron 7720 Special Edition ar fi ok pentru tine, dar in buget de 2500 lei nu prea o sa gasesti ceva bun cu eran de 17.
In final am ales emag.ro/laptop-acer-aspire-e1-531-b8302g32mnks-cu-procesor-intel-174-celeron-174-dual-core-b830-1-80ghz-2gb-320gb-intel-174-hd-graphics-linux-black-nx-m12ex-097/pd/EKQ9KBBBM/
In caz ca face figuri cu XP, la black friday ma orientez si spre un hdd de 7200.
@Haos: chiar sa incetineasca hdd-ul sistemul?