-
Black Seo sau ??
Salut,
De curand am descoperit cateva site-uri, care isi ascund link-urile site-wide din css folosind: display:none si visibility:hidden. Se considera black seo sau ?? Pentru ca din cate am observat, nici cei care ascund aceste link-uri, nici "partenerii" lor nu au nici o problema in search (adica stau bine merci si regeste). Ce parere aveti despre acest lucru ?
-
Black Seo 100%
Astazi stau bine merci dar maine...
-
Stau bine merci de mult timp, cred ca ar trebui facut ceva update la algoritm-ul lui G pentru chestia asta....
-
Palex1988,
Ii poti raporta. Este 100% blackhat seo.
-
Daca exista un buton care afiseaza linkurile respective, atunci e totul ok. Asta fac siteurile AJAX.
-
@alex: nu, nu este...daca ar fi existat nu as fi deschis acest post. Ma gandesc sa le dau o raportare astazi. Sper sa-i arda pe toti, atata pe cei care ascund link-urile cat si pe parteneri, poate asa se mai invata si ei minte...
-
Depinde si ce fel de link-uri sunt, catre ce site-uri, au fost sparte multe site-uri in care sau inserat link-uri in acest fel
-
@lovelife: nu sunt puse intamplator. Sunt link exchange site-wide, puse de vreo 6 luni daca nu mai bine. Pe index sunt vizibile, cand dai in posturi sau in categorii sunt ascunse cu display:none si visibility: hidden. Deci....adminul se pare ca stie foarte bine ce face. Nu ca ma intereseaza, dar se pare ca daca vrei sa schimbi ceva in lumea asta, trebuie sa fii tu schimbarea si evident, daca tot sunt pe netul asta si joc corect, mi-ar face placere ca toti sa joace corect :) (imposibil)