Am dat un mass intr-o lista cu cateva sute de id-uri, astept sa vad cate voturi se aduna (suntem la 432)
Versiune printabilă
Am dat un mass intr-o lista cu cateva sute de id-uri, astept sa vad cate voturi se aduna (suntem la 432)
Thanks everyone for your votes. Thanks everyone for telling your friends about this. Thanks everyone! I won! On the 27th I will be in Bucharest. Wish me luck.
Felicitari!
Felicitari, sa ne spui si noua cum a fost la Bucuresti :)
Thanks. Deja a aparut un articol cu si despre mine in revista cariere (va dau link-ul cand va fi disponibil si online). Va tin la curent. Emisiunea va fi pe 2 decembrie. Va dau eu si link-ul cu inregistrarea.
Bun... Am asteptat sa se mai linisteasca apele dupa BF. Emisiunea va fi azi (2 decembrie), orele 14:30, la TVR 1. Va aparea si pe net...voi pune eu link-ul.
Sa ne intoarcem putin. Dupa ce s-a sistat votarea, primesc un mail cu invitatia la gala. Ulterior, ma suna o doamna, ma felicita si imi spune ca ma va pune in legatura cu un reprezentant Apple, sa vorbim despre Dragon Dictating, cum ca au ei un lingvist foarte bun etc. Ajungem la Bucuresti, la studio, intram, fotografi peste tot, recunosc cateva persoane, vorbim putin, mai fumez o tigara si ne indreptam catre locul unde am filmat. S-a filmat aprox. 2 ore. Am cam fost luat pe nepregatite; mi s-a spus ca, la un moment dat, mi se va pune o lavaliera, dar atat. Nu ca voi urca pe scena, nu “fa-ti si tu un mic discurs in cap”, nimic. Am urcat pe scena, am primit premiul, emotii mari...
Buuuun... Se termina filmarea. Urmeaza “cocktail-ul”: bautura si mancare. Ajungem acolo ultimii, ca am asteptat sa iasa toata lumea, si, ca tot omu‘, fumez o tigara. In acelasi timp, scrutam orizontul dupa tipa care ii cunoastea pe cei de la Apple. Nu o vedeam... Intre timp, baietii cu merele isi strangeau jucariile. Au plecat la un minut dupa ce am gasit-o pe respectiva. C‘est la vie!
A fost interesant, am cunoscut cateva persoane foarte misto, m-am intalnit cu cateva vedete cu care am mai iesit eu la o cafea :))...a fost ok.
Poze gasiti aici: Gala persoanelor cu dizabilitati 2012 | Facebook - eu sunt in pozele 12 si 13.
Felicitari, Claudiu. Meriti din plin sa ti se intample si lucruri bune si frumoase.
Mersi. Chestia e ca nu mi se intampla lucruri rele si urate. Stiu la ce te-ai referit.
Le - De cand da TVR reclame in timpul emisiunilor?
Felicitari pentru premiu, Claudiu :)