-
Catpcha Romanesc?
Stie cineva o aplicatie Captcha pentru Romania?
Ma intereseaza sa faca imagini logice, nu content.
Adica cat fac "doi + doi in cifre", sau " 8 in litere", sau " ziua nationala" (nu stiu multi, dar macar invata:) ) chestii romanesti, astfel incat aplicatiile automate sa nu mai functioneze, si doar "spamerii" romani sa poata trece de ele, dar MANUAL, ca sa aiba si ei ceva de facut:)
Cred ca scap de 80% din spam cu un Captcha romanesc.
Daca stie cineva, macar ceva asemanator, astept un link. Merci.
-
-
Citat:
Postat în original de
Marius Morariu
Merci, mi-am facut cont, dar e tarziu, programatorii sunt acasa:) Il testez maine.
-
Poti sa combini cu baza de date Stop Forum Spam si scapi de 80% din spam, eu am pus asta si am scapat de mare parte de spam, daor niste rusi si indieni au trecut de el am renuntat si la captcha o perioada
-
Citat:
Postat în original de
Marius Morariu
E ok, e cam ce vreau eu, problema e ca nu au cont platit (Work in progress), asa ca imi umple site-ul de reclame:)
Pana rezolva cu planurile (plata), imi trebuie alta solutie.
Idea imi place, e super ok, dar se misca foarte greu dpdv al dezvoltarii, din ce vad. Nu-l pot instala momentan pe site-uri, asa ca am nevoie de alte sugestii!
Mai stie cineva un captcha?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Acum vad: activitatea pe Twitter si facebook, nu mai exista din 2010. Deci a "murit" atunci. Pacat.
Alte optiuni?
-
@Tom dacă ai programatori, este simplu (dacă vrei neaparat imagine - eu le folosesc simplu a + b = ? și nu am avut probleme):
- declară două variabile $a și $b random;
- preiau codul pentru imagine de aici - cod;
- adaugă variabilele unde scrie $text = 'Testing...';
- verifică la $_POST dacă rezultatul este corect.
și gata captcha.
p.s. îți trimit prin PM un link demo, realizat de mine în 30 de secunde.