Postat în original de
Tom
Avand o experienta multiculturala, extravaganta si nu neaparat, dar mai ales vasta in redactarea de articole pe (N+12 totul la patrat) nise - mi`am propus sa...... atentie:
Mi-am propus sa fac ceva ce nimeni de pe seopedia nu a facut inca!
Sa......
Imediat va zic
sa.... deschid un topic!!!!!
Va propun asadar urmatoarea oferta:
1. 5 articole de minim 350 cuvinte la pretul de 15 de euro
2. 5 articole de minim 500 cuvinte la pretul de 15 de euro
3. 5 articole de minim 700 cuvinte la pretul de 15 de euro
Bonus 1: pentru cine comanda 2x pachetul 1 + 3 x pachetul doi, scazand in acelasi timp 4 din oferta 2, inmultim totul cu 3 si impartim la 2,5. Cel care se incadreaza in ce am zis cu un rand mai sus, primeste idin partea mea cadou, dar absolut cadou, un articol de 400 de cuvinte, pe care nu veti plati nici un ban (taxele de livrare in valoare de 4 euro/articol nu sunt incluse in oferta, deci tre s ale platiti)
PS1 - Banii inapoi se vor da celor nemultumiti de calitatea articolelor cu conditia returnarii articolelor. Eu le livrez TXT, voi mi le dati inapoi PDF sau DOCX. Nu vreau format .pages pentru ca nu stiu sa le deschid si nu ma intereseaza oricum. De asemenea, din suma totala, voi opri taxele de livrare, numite in engleza P&P, care de cele mai multe ori vor fi, dar nu neaparat, mai mici decat costurile articolelor in sine.