-
Recomandare placa video
Am si eu nevoie de o recomandare din partea voastra pentru o placa video. Un prieten are nevoie. In principiu o vrea pentru Photosop, Illustrator, apoi jocuri asa mai normale (dar il intereseaza in special pentru programele spuse mai sus). Si eventual sa-mi spuneti si cum poate afla daca i se potriveste (ce detalii trebuie sa va dau sau la ce tre` sa te uiti?). Nu prea le am, de aia va intreb.
Din lista asta l-ar interesa una: Placi video ieftine Pret Sub 500 Capacitate memorie (MB) 2048 BUS memorie (biti) 128 - eMAG.ro
Multumesc.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
O recomandare, va rog?
-
Salut,
Primul pas : compatibilitate. Ce model este placa lui de baza actuala?
Placile video s-au transformat in procesoare grafice - consum ridicat, intrebarea #2 = ce sursa are colegul ?
Exista riscul ca, dupa upgrade, sa nu se simta nicio diferenta. De ce? Schimbarea unui factor intr-o ecuatie de cel putin 5 variabile nu va avea un aport substantial.
Cheers.
-
Exact cum a zis si Zimbru, plus ca pentru photoshop si ilustrator, prietenul tau are nevoie si de un procesor baban, nu numai de placa video. Recomand sa-si faca cont pe forumul celor de la pcgarage sau sa caute topic-uri asemanatoare acolo.
-
Recomand placile Gainward, dar cum au spus si colegii de mai sus, mai intai trebuie sa dispuna de o placa de baza solida, un procesor din noua generatie si apoi vine placa video urmand-o indeaproape memoria Ram. Totusi, toate astea fara o sursa foarte buna nu fac nimic - recomand Rasurbo.
-
Ii trebuie o placa video Nvidia, pentru Cuda cores.
-
Multumesc tuturor de raspunsuri. N-am mai apucat sa va dau si restul detaliilor (@Zimbru) pentru ca intre timp si-a luat. Eventual revin cu un link daca va intereseaza ce si-a luat. Multumesc inca o data.