S-a intamplat si cea ce nu ne-am fi dorit. RDS , basist fiind pana la sange a blocat in seara asta antena3.ro
Versiune printabilă
S-a intamplat si cea ce nu ne-am fi dorit. RDS , basist fiind pana la sange a blocat in seara asta antena3.ro
Dacă trustul IMG n-ar fi cerut 10 milioane euro cu siguranță RDS&RCS n-ar scoate din grila posturile TV: Antena 1, Antena 2, etc. :)
E vorba de situl antena3.ro deci e de net, si daca ar fi asa cum zici de ce in arad si satu mare nu s-a mai difuzat pe cablu in seara asta antenele iar in restul tarii a mers?
Apropo 10 milioane de euro e putin pt Intact , au foarte mare audienta si daca pana in prezent mergeau gratis pe transmisie, acum cand isi cer dreptul gata nu mai e corect?
Nu știu ce e corect și ce nu. N-avem de unde să știm cine a greșit și cine nu. Oricum, puțin îmi pasă de posturile TV Intact că oricum nu prea aveam ce să văd acolo, decât un film seara pe Antena 1 că în rest...
As ruga inchiderea topic-ului, nu este un subiect de seo chiar daca este bar & lobby!
Sunt pe rds si mie-mi merge. (Nu ca mi-ar folosi la ceva :) )
Discutiile politice duc cel mai adesea la polemici, deci stop!
deadworldisee se refera la siteul antena3.ro care exact aseara nu a mers, si la faptul ca cei de la rds rcs pot oricand sa ne interzica/ blocheze accesul pe ce site vrem noi sa intram, de cand au dreptul asta?
*Idem cu vplay.ro
la mine a mers si am RDS, probabil a fost o problema la unii useri, dar nu ar fi nici o paguba daca trustul ar fi interzis, este plin de venin si de minciuni.
Topic inchis ! Fara politica !