-
Paypal phishing atack?
Linkurile din cate am observat duc spre : paypal-communication.com
Acesta e mesajul:
PayPal
================================================== =======================================
We have tried to send you this email as HTML (pictures and words) but it wasn’t
possible.
In order for you to see the actual email please click here to view it online in your
browser:
https://email-edg.paypal.com/r/XBGD5...M&d=VAJQ3F&e=1
Yours sincerely,
PayPal
-----------------------------------------------------------------------------------------
This email was sent to XXXXXXX,
because your email preferences are set to receive
Partner/Third Party Promotions.
https://email-edg.paypal.com/r/XBGD5...&e=76829&f=PPP
Copyright (C) 1999-2012 PayPal. All rights reserved.
PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., Société en Commandite par Actions.
Registered office: 22-24 Boulevard Royal, L-2449, Luxembourg, R.C.S. Luxembourg B
118 349.
-
-
Pe langa tentativa de pishing nu inteleg o chestie.
In jurul trademark-ului se face tam tam de fiecare data. De ce astia care cu domenii gen: paypal-communication.com, paypalsucks.com etc sunt inca in picioare?
-
Citat:
Postat în original de
alias74
Ehe astea vin de mult
E total absurd raspunsul tau, nu am intrebat de cand vin .... ci daca este un phishing atack ?
Ciudat este ca fix aseara am facut un depozit freelancer.com , iar cu adresa de mail-paypal nu am tranzactionat niciodata ceva fiind noua.
-
nu pare a fi un atac tip phising. primesc astfel de mailuri de mai multa vreme. sunt oferte comerciale din partea partenerilor paypal.
-
Asta voiam sa zic si eu, nu cred ca-i phishing, pt ca link-ul duce pe nush ce site, dar domeniul principal e paypal.com si n-ai cum altfel sa faci un subdomeniu pe paypal.com decat daca detii si domeniul principal... Sa te feresti de site-urile care au in url paypal.com, dar ca subdomeniu, cum am mai vazut, gen: secure.paypal.com.phishingsite.com/pay.... Astea te pot duce in eroare, ca vezi paypal.com acolo, dar ala e defapt subdomeniu si oricine poate face astfel de subdomenii