-
Probleme monitor...
Salutare comunitate,
De aseara intampin ceva probleme cu monitorul (LCD). Cand aprind PC-ul, imi afiseaza urmatorul mesaj: "Not Optimum Mode. Recomanded Mode: 1280X1024 60Hz." Apropo, nu imi afiseaza cum booteaza, ci apare direct acel mesaj.
Acuma am conectat PC-ul la un monitor mult mai vechi, din al' lung si e ok.
Chiar nu stiu ce sa fac, am incercat sa schimb rezolutia din settings si nimic, imi apare acelasi mesaj. Aveti vreo idee ceva? :-s V-as ramane recunoscator!
Cu stima,
Robciuc Ioan
-
Încearcă și pune-l pe un alt pc și modifică din „properties” setările și vezi ce zice.
-
Vezi la rezolutie din comp sa nu fie frecventa pe mai mult de 60Hz
-
@AlexGheorghitan - Am facut invers. Am pus alt monitor si dupa cum am zis, merge bine, dar pe cel care-l foloseam, nu. La setari am pus 1280x1024 si nimic.
@psyder - Da, am schimbat si frecventa, adica... era 60Hz. Iar la rezolutie am pus 1280x1024, dupa cum imi este recomandat. De ce oare?
E destul de enervanta chestia asta...
-
Încearcă și cum ți-am spus eu. Ar trebui să meargă. Țin minte că pățeam și eu acum vreo 3-4 ani.
-
@AlexGheorghitan - Hmmm, momentan n-am cum sa merg la vreun prieten/ vecin sa conectez monitorul la vreun PC. Altcineva n-a intampinat astfel de probleme si dupa sa le fi rezolvat? :-s
-
Incearca cu un alt cablu (PC-monitor). Ce marca si model de monitor ai?
-
@crt - Samsung SyncMaster 710N.
-
Intra in safe mode si monitorul ar trebui sa mearga, daca nu e stricat.
-
@Alex Dumitru - Cu vechiul monitor pot intra in Safe Mode, dar pe Samsung nu am cum fiindca imi afiseaza acel mesaj de la inceput.