-
"Unii comentatori acuză de mult timp că valoarea de piață vehiculată pentru Facebook, de peste 100 miliarde dolari, care a devenit realitate odată cu listarea de vineri, este mult prea ridicată pentru o companie cu venituri de 3,7 miliarde dolari și profit de un miliard dolari anul trecut." (Realitatea.net).
Investitorii nu s-au lasat pacaliti. Facebook vrea acum sa demonstreze ca poate sa aiba venituri mai mari.
Si eu sunt unul din cei care nu va plati nici 1 $ la Facebook.
-
Fara doar si poate si-au scos banii... vezi de la ce pret a plecat vanzarea si unde e azi ... :) Chiar azi am fost sunat de un baiat de la bursa sa ma faca sa cumpar actiuni la FB ... Cand i-am spus ca nu ma intereseaza imi zice: "Cum nu te intereseaza? E ca si cum ti-as pune doua rusoaice dezbracate in brate si tu zici ca nu te intereseaza!" ... Prietene, pretul a cazut, ceva e in neregula... "Nu nu, pretul e mai mic pentru ca au facut ei asa ca sa poata sa cumpere mai multa lume, etc....." ma rog.. prosteala d-asta ieftina de romanica...
Curand nu o sa moara FB, sunt destui care ar plati mult si bine, insa... nu eu. :)
-
Nu sunt asa multi care ar plati, cel putin nu romani. Cei ce frecventeaza retelele astea in mare parte nu sunt cei care detin $$$, sunt cei care isi pierd juma de zi jucand farmville si agatand pitipoance, care bineinteles ca n-ar da nici 1 leu.
Daca fac miscarea asta, google da petrecere. Nu de alta, dar atat asteapta ei, cu G+
-
Daca imi convine facilitatiile pe care le voi avea, voi plati. Daca nu, raman la free. Simple!
Si nu, nu cred ca facebook va muri.
-
Sunt aproape sigur ca in Romania or sa fie foarte putini care vor plati. Din proprie experienta am observat ca utilizatorii din tara noastra platesc foarte putin pentru servicii online in comparatie cu alte tari.
Dar Facebook este Facebook... Multa lume a devenit dependenta. Nu m-ar sa vedem copii ca isi cheltuie alocatia pe contul de Facebook...
-
Google cred ca se roaga acum sa faca miscarea astsa. Doar atat le trebuie si cu o campanie media impotriva lor i-au distrus.
Conturile vor fi, vor introduce probabil premium features contra cost, asta insemnand ca tot nu ar trebui sa platesti daca vrei sa folosesti Facebook ca pana acum...
-
Majoritatea serviciilor pe web au si conturi premium, dropbox, yahoo messenger, gmail daca nu ma insel, nu vad de ce ar fi o decizie proasta sa implementeze asa ceva.
-
Chiar zilele astea ma batea un gand sa-mi sterg contul de Fb pentru ca nu vad nici un avantaj, ba mai mult incepe sa ma enerveze cu fiecare nou tampit care-si pune poze cu citate sau alte gunoaie importate din Hi5. Acum mai ziceti ca vor si bani? :)))))))))))) Lame
-
Depinde de cat ar costa si cum ar fi plata: pe luna, per post, per nr prieteni/fani. Eu personal am un trafic f de calitate pt un site, 10% din vizitatori vin din FB, time on site de pest 8 minute, in conditiile in care timpul mediu in total e de 4 min. 2$ pe luna as :D probabil si 5$ :) acuma, mai mult de atat nu cred, pt ca probabil as gasi alte surse mai bune, dar oricum, in aproape 2 ani, FB-ul mi-a adus zeci de mii de useri targetati, deci as putea zice ca depinde mult de nisa. Pt un site de tech/IT, clar nu se merita, insa pt alte nise merge bine
-
Dupa ce am citit recent, inclusiv topicul acesta, incep sa cred ca Google+ o sa rupa Facebook... si n-as fi zis asta anul trecut nici macar in gluma :)
Exact de genul acesta de articole ducea lipsa Facebook pe domenii precum bigthink.com...
Si exemplele pot continua.