-
Recomandare Hosting
pana de curand am folosit serviciile de hosting ale celor de la edomenii serverele din USA (NS-uri la .GLOBEHOSTING.NET) precum si serverul lor din Romania (si acum ma gandesc daca am facut bine ca am mutat un website pe noul server)
De un timp au aparut probleme tot mai dese la serviciile lor de hosting si ma gandesc sa schimb providerul.
Ce firme recomandati ?
-
Spune-mi ce necesitati ai, iti fac o oferta si un cont de test. Detalii pe email sau pe PM.
-
Ce probleme au?
De obicei mai apar probleme la servere insa conteaza daca si le rezolva rapid.
-
ce probleme au, pai nu stiu in general ce probleme au insa eu pot explica ce probleme am intampinat eu cu ei in ultimela saptamana.
De sambata continua problemele :
- la un moment dat serverul raspundea foarte greu :(Select * from meniuri se facea intr-un moment dat in 2.52s, desi tabela meniuri avea doar 4 inregistrari)
- in alte momente serverul nu raspundea deloc (aceasta problema s-a repetat de sambata de cateva ori pe zi ) - din discutii cu ei, "se lucreaza acum pe server", "sunt probleme de routare", "stim incercam sa remediem", insa rabdarea mea a ajuns la limita.
- recent de azi dimineata CRON-urile nu mai functioneaza: "/bin/sh: GET: command not found"
Si toate acestea se regasesc in scaderea drastica a numarului de vizitatori zilnici
-
Eu am la edomenii un site (nu am avut probleme mari si cand am avut sau rezolvat relativ repede)
Si mai am un cont destul de mare afara in USA (la bani care iam platit si la ce ofera si la cum merge i'm happy with them ) le zice hostingzoom eu ii recomand pe ei sau hostgator .