-
Prea multe subiecte?
Salut, intentionez sa ofer peste ceva timp... servicii catre aceasta comunitate.
Insa eu ofer o varietate de servicii, nu doar 2 tipuri diferite.
Corect ar fi sa deschid un topic pentru fiecare tip in parte,urmand ca pe urma sa creez un topic care sa faca legatura catre aceste topicuri?
-
Cred ca este normal sa ai un singur topic in care prezinti pe puncte serviciile tale. Serv1-inscrieri, serv2-comentarii, etc In general cititorii sunt interesati de toata gama de servicii adiacenta. Desigur, daca sunt nise diferite: gradinarit, curierat, sofer,etc, faci topicuri separate.
-
Doresc sa ofer detalii pe larg, asta insemnand ca unele subiecte pot avea pana la 25-50 de randuri, ma gandesc ca unii dintre membri se pot plictisi de atata citit.
-
Cei interesati nu se vor plictisi.
Sfat: Daca oferi ceva, de data asta ofera ceva calumea, nu ca data trecuta, cand m-a catalogat o alta persoana de pe site ca spammer... Decat asa, mai bine deloc.
Have fun.
-
@pirvan.marian - Cel mai bine e să-ți prezinți serviciile într-un singur topic. Așa îți va fi mai ușor să-ți administrezi clienții.
Eu cel puțin, aș fi mult mai fericit dacă ți-aș urmării serviciile oferite de tine într-un singur topic.