-
1 Ataşament(e)
hackerii si mxhost-ul
Asa arata un site de-al meu azi-noapte.
Primesc mail de la mxhost in care ziceau ca au cautat in backup-uri si toate fisierele sunt ok mai putin cele de genul index.* , home.*, main.*, default.*
Pe care ar fi bine sa le punem inapoi ; dc. nu le mai avem, le putem gasi in cache-ul google.:) Nimic despre "backup date", serv.cica asigurat tuturor clientilor; si tocmai am mutat hostingul din alta parte....
Bani putini, serv.pe masura. Totusi, nu inteleg de ce scriu pe site "backup date", dc. este fix o ...!
Salam alekum!;)
-
Pai daca n-au backup date, in care backupuri au cautat?
Am si eu site la mxhost, care se pare ca e ok deocamdata, ce-i drept ca e mic.
-
Din ce stiu eu hackerii au belit si backupul.
-
acum citeva zile doar ce am mutat un site de pe mxhost. mai am unul acolo insa vad ca este ok
-
Ti-e greu sa-ti cumperi un reseller sau un cont de gazduire cu mai multe domenii? macar e al tau si sti exact ce ai acolo. Si daca mai gasesti cateva site-uri care sa plateaasca pt host, il ai free pe al tau.
-
Si eu am site hostat la mxhost. Noroc ca am continutul lui salvat & backup la SQL. Oricum, bataie de cap in plus cu reparatiile, exclusiv din vina lor.
-
Din cate stiu a trebuit sa pui doar un index.php sus iar .. Atat ce alte batai de cap asa de mari ai avut ?