Thanks. I'm also confident.
No I didn't use cool edit. I've been using Audio Recorder.
Versiune printabilă
Am cerut si eu acum ceva timp ajutor seopedistilor si am primit mai mult decat speram, tot intr-un caz umanitar. Asa ca ma bucur sa pot intoarce si eu serviciul si prin contributia mea sa stiu ca am ajutat pe cineva intr-un moment dificil.
Macar sa fie banii singura problema, eu cred ca se va rezolva... Si sper sa te faci bine cat mai repede! Capul sus!
Ai dreptate. Comunitatea Seopedia este super. Cu siguranta se va rezolva. Capul l-am avut sus mereu. Si acolo va ramane.
LE: Am repetat de cinci ori "ce sa zic". Eu si cu Hagi: "cum zic, sa facem bine sa nu fie rau" :)). Imi cer scuze. Eram emotionat, ce sa zic...:D.
LLE: Voi veni zilele urmatoare cu un nou update. Azi suntem in 5, nu in 4, cum am spus in inregistrare.
Claudiu eu nu te cunosc si am aflat povestea ta din intamplare. Esti un luptator, un exemplu pentru noi toti. Iti doresc din tot sufletul multa sanatate si putere.
Ti-am trimis si eu un mic ajutor financiar. Imi pare rau ca nu am putut sa ajut cu mai mult.
Desemenea, site-ul tau va fi promovat permanent pe site-urile pe care le administrez. Nu am cine stie ce trafic dar sper sa te ajute.
Respect si pentru membrii SeoPedia.
Numai bine,
Catalin
Am trimis si eu acum o mica donatie paypal. Dumnezeu sa-ti ajute!
Multumesc mult Catalin. Cu siguranta o sa ma ajute promovarea pe siteurile tale.
Multumesc. Maine voi veni cu un nou update.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Asa cum am promis azi vin cu ULTIMUL update. Datorita voua am reusit sa adun suma necesara acestei operatii. VA MULTUMESC!
S-au adunat:
430 euro
211 $
300 lei.
Ramane valabila "invitatia" mea. Cine vrea sa ne cunoastem fata in fata voi fi de pe 19 martie la spitalul Bagdasar, sectia chirurgie plastica si reparatorie.
Cu stima si respect pentru intreaga comunitate SEOPEDIA, Claudiu Bita.
ma bucur pentru tine, iti urez multa sanatate..
Multa sanatate si succese iti doresc si eu, esti un tip ambitios si optimist si asta este foarte bine, mergi inainte si o sa fie totul ok ;)
Thanks guys. Indeed. Everything will be fine.