Ceilalti sunt populisti, opozitia e anti putere si legile adoptate de ei pentru capital politic.
Legea ar trebui dezbatuta, oamenii informati, asta e sigur.
Versiune printabilă
Ceilalti sunt populisti, opozitia e anti putere si legile adoptate de ei pentru capital politic.
Legea ar trebui dezbatuta, oamenii informati, asta e sigur.
@100r ai mare dreptate
Intrebarea reala e ce putem face pentru a ne pastra libertatea in mediul virtual.
O solutie cred ca e un protest pasnic dar foarte bine organizat si in numar impresionant, poate mai mare ca in Polonia.
Daca e sa fim realisti n-am idee cum vor iesi un sfert din cati au iesit in Polonia, si e mult. Noi suntem la momentul la care trebuie sa ne gandim cum pot iesi macar 10 oameni, de onoare, anti ACTA.
Solutia suprema este ca firmele mari care se bazeaza pe IT sa ia initiativa celor de la GOOGLe , THumblr si alte site-uri mari.
Din Romania, softpedia o sa aiba foarte mari probleme cu ACTA,si o vad ca prima sa iasa in fata. Urmeaza cei de la neogen si netbridge , unde li se poate face foarte usor rapoarte de "piraterie".
Sunt prea putini, e bine sa se alature si ei; dar un impact va avea daca toti vom cere sa voteze libertatea, adica nu ACTA.
Oricum ce cauta Romania aici e o absurditate... facem o politie a internetului platita din banii romanilor, ca sa aresteze si sa amendeze romani; ca sunt 10-20 americani care au case de discuri si desi sunt plini de bani li se pare ca sunt furati.
Pai eu nu vad unu om influent in online la noi care sa se agite pe tema asta. Unde e Orlando Nicoara sau Marius Ghenea sau Sergiu Biris de la Trilulilu? Ar trebui sa fie primii care ies sa faca vreun scandal, totusi nu se aude nimic dinspre cortul lor. Hai sa fim mai egoisti si sa ne vedem de treaba pana una alta. Poate chiar sa mai producem niste bani ca sigur avem nevoie. Drobul de sare mai poate astepta