-
Nesimtirea in floare
Este a 2 oara cand imi iau teapa de la cei cu magazinul (hainetari.ro) . Am pus reclama lor pe site-ul meu unde are 3000+ zilnic si cica plata o face a doua zi dupa ora 4 ceea ce mi s-a parut suspect ... cam tarziu :-? si din pacate asa a fost cum am presupus , nu a trimis nici un ban .
In al doilea rand ma contacteaza cineva tot cu un magazin online cum ca ar vrea reclama pe site-ul meu .Ghici cat imi oferea pe luna . 7 euro. Am ramas ... si cica el a gasit si cu 5 euro pe alte site-uri cu mai mult trafic...
Pe timp ce trece dau de mai multi nesimtit dastia ...si cu tupeu
-
Depinde si ce site ai, legal sau ilegal, depinde calitatea acelor vizitatori, si asa mai departe, si totusi daca ai luat o data teapa de la ei de ce ai mai luat si a doua oara? vei lua si a treia? :)
-
Pai daca ai luat o data teapa de ce nu ai luat masuri de precautie. Stiti ce se spune, "daca cineva te-=a pacalit o data a fost el excroc daca te pacaleste si a doua oara esti tu un prost"
Vizitatorii aia 3000 zilnic sunt reali? Care este nisa ta? Profil demografic? ce fel de reclama vrea la tine pe site? Baner ce marime, unde este pozitionat? Link, articol? Sunt multe criterii dupa care se calculeaza valoarea reclamei.
-
Si ce treaba ar avea una cu cealalta? Daca X-ulescu a vrut reclama si au batut palma, omul i-a pus banner pe site, nu inseamna automat ca si X-ulescu trebuie sa isi respecte promisiunea? :)
@piciu Nu inteleg de ce nu ceri banii inainte :) Eu asa procedez in majoritatea cazurilor.
-
Plata inainte, sau macar jumatate din ea... daca ai o parte din plata si apoi vezi ca nu mai plateste, macar stii ca nu i`ai oferit serviciul chiar pe gratis.
-
eu intotdeauna caut despre acela dministrator caruia doresc sa-i vand reclama, daca doreste sa plateasca a doua zi sau macar 25% din suma sa o livreze inainte. Daca se razgandeste raman cu cei 25%, daca nu incheiem cu bine tranzactia