Multumesc Vali D ... mi-ar fi placut sa intrii si tu in concurs
Te'am votat si eu, sper ca te putem ajuta !
Mersi mult, apreciez.. inaintam .. incet dar sigur
.. dar as vrea sa intre lumea in concursul meu .. sa se simta ca avansam..
Ori e romanul plictisit de concursuri, ori nu vor nici link-uri , nici 500 euro![]()
Mie imi convine ca nu am concurenta.
Trust, but verify.
Atunci tu vei fi fericitul castigator daca imi aduci peste 50 de sustinatori, iar eu castig![]()
Deci astea sunt conditiile sa castig un link? Sa-ti aduc 50 de sustinatori SI sa castigi concursul? Nu prea am inteles...
Ceva 'funny'RockFM | Ia Viata de Coarne uitati-va la ultimii sustinatori. Se pare ca lumea e nemultumita
![]()
Vand Advertoriale (pr 5)
Nu .. link castiga primii 3 care imi aduc cei mai multi sustinatori, dar peste 50 ... astea le dau indiferent daca castig sau nu.
Cei 500 de euro ii dau, in cazul in care castig, celui care imi aduce cei mai multi sustinatori, iar link-urile le dau urmatorilor 3.
Topicul se poate inchide din cauza lipsei de participanti .. iar de unul singur nu am sanse de castig ..
Ciudat totusi ca lumea nu vrea nici link-uri, nici bani ... sau poate e de vina lipsa de interes din cauza premiului pe care l-as fi putut castiga ..
Anyway .. multumirile mele lui Robyroy, Costin, Vali D si Maxz.
Dan si Gamerap sunt rugati sa ma contacteze ... voi veti primi un link contextual permanent pentru faptul ca v-ati dat silinta ..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)