Postat în original de
buttadeus
Cateva raspunsuri:
Ce ora ar trebui sa indice ceasul unui astronaut cand este pe luna?
Ora lunara.
?
Cand se lanseaza pe piata o noua mancare pentru caini cu o mai buna savoare, cine o probeaza?
Cainii?
Si cainele le spune cat de buna e mancarea?
De ce cand ploua ridicam umerii, ne ploua mai putin?
Pentru ca facand assa, apa de pe cap nu se mai prelinge pe gat si ramane in guler (cel putin la inceput).
Daca ai burlan la gat iti ramane in guler.
Daca un cuvant este scris gresit in dictionar, cum am sti?
Stie cine nu mai are nevoie de dictionar.
Exista perfectiunea?
De ce cand mergem intr-o calatorie/excursie ne simtim vinovati daca nu vizitam niciun muzeu?
Pentru ca asa se face, pentru ca ne simtim inculti...
Si iesi mai destept din muzeu? Daca faci meditatii inauntru, probabil.
Daca dragostea e oarba, de ce lenjeria intima este atat de populara si bine vanduta?
Ce treaba are dragostea cu sexul? Daca e oarba, inseamna ca-i lipseste si tactul (ca simt)?
Ce treaba are sexul cu ceea ce-am scris eu? Numai inainte de-a face sex porti lenjerie? Inainte de-a face dragoste nu porti nimic? Stii la ce se refera intrebarea, are 2 sensuri cel putin.
Ca sa inchidem Windows-ul, de ce trebuie sa dam Start prima oara?
Pentru ca e inceputul inchiderii! :D
Daca punea Windows "Close" in loc de "Start", ti se parea absurd "Start".
O pisica mereu cade in picioare si o felie de paine cu margarina mereu cade cu partea unsa. Daca legam felia de margarina si o punem cu partea unsa in sus de spatele pisicii, ce se intampla?
Cad pe cant. :D
?
De ce sucul de lamaie este facut cu savoare artificiala si solutiile de spalat sunt facute din lamai naturale?
Hainele sunt mai pretentioase.
Si noi oamenii suntem pretentiosi.
De ce atunci cand suntem in masina si nu gasim ceva oprim radioul?
Ca sa caute si radioul.
Buna asta =))))
Daca mucii sunt atat de scarbosi, de ce cand ne scobim cu un servetel sau cu degetul ne uitam sa vedem ce-a iesit din nas?
Ca sa ne convingem ca e adevarat (pare incredibil si avem mereu nevoie de confirmare).
Merge.
Un sinonim pentru cuvantul sinonim?
Asemanator?
E ca si cum ai zice "la fel". Pentru mine nu e intr-adevar un sinonim al cuvantului sinonim.
Daca 80% din corpul nostru e compus din apa, cum de ne innecam?
Se schimba concentratia.
Asa ziceam si eu.
De ce ne chinuim sa scoatem corespondenta din posta bagand mana pe unde ne-a fost bagata cand stim ca oricum n-o vom scoate, ci doare ne vom "peria" degetele?
Pentru ca nu avem cheia de la cutia postala
Eu bag mana si daca am cheia in buzunar.
De ce ca sa fii prezentabil trebuie sa porti pantofi?
Pentru ca labele picioarelor sunt mai urate decat pantofii.
Poti sa porti lejer adidasi.
Care v-au atras atentia?
Vecinul meu cand i-am atins masina la iesirea din parcare