Asta e noua, va garantez eu!
Bai, deci nu ma pot abtine ... las-o in mama ei de treaba ... Cine e orca? Solista? La harmonica ii da bine baiatu`, cu saxofonu` pe la spate la solista! Ce sa mai zic de levitatia acestei formatii (trupe) ...))))))))))))))))))))))))))
L.E.: Am observat ca aceasta fotografie are minim 3 grade de libertate!
Priviti ce frumos tine baiatu` orga ... exact cum vedeti, asa ii da la flasneta la paranghelii si alte cele!![]()
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Paste Fericit!
![]()
Retired
Online Store, da? Luati si invatati cum se face ecommerce : Bine ati venit la HRUSCA.COM Magazin Online - muzica LA si PENTRU dispozitia dumneavoastra!
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Oferta gratuita : realizez site-uri in schimbul a 2-3 hartii cu chipul lui Mihai Eminescu. Cateodata mai scriu si articole in schimbul unor domenii cu sau fara pr dar asta e alta discutie.
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Am si eu o intrebare, din cate stiu persoanele cu reputatie NEGATIVA nu pot posta in sectiunea The Marketplace, iar uni se pare ca pot, in acest topic Cumpar linkuri/ advertoriale pe nisa sanatate => farmacie online . Chiar se poate? As fi curios, sau se poate pentru unii si pentru unii nu?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)